Annonce
Corona

Storm B takker af: Vi skal nok klare den

Storm B er en af de utallige caféer som må lukke ned på grund af corona. Lige nu lægges der en plan for den kommende tids takeaway. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Annonce

"Vi skal nok klare den". Ordene kommer fra Nadia Storm, som er indehaver af caféen Storm B på Degnestavnen 1 skråt overfor det nyetablerede corona-testcenter. Ordene kommer i kølvandet på Statsminister Mette Frederiksens (A) udmelding om den forestående nedlukning af samtlige beværtninger i blandt andet hovedstadsområdet allerede fra onsdag.

- Vi har været her før, men denne gang er vi bedre rustet. Vi vil gøre alt, hvad vi kan den næste tid for at klare os igennem. Vi skruer op for vores takeaway med brunch, burger, frokost, ugens ret, som godt kunne gå hen og blive udvidet til flere retter på flere dage om ugen og så videre. Vi har mange loyale kunder, og jeg er ikke i tvivl om, at folk omkring os nok skal få os igennem. Også selvom det bliver en hård tid, siger indehaver af Storm B, Nadia Storm.

Et stille hjørne som mange helt sikkert vil savne hos Storm B den næste tid. Foto: Rebecca Veinø Johansen

Allerede fra morgenstunden på Storm B's sidste åbningsdag her før jul sad der kunder ved bordene i den lille café. Mange skulle lige nyde en sidste kop kaffe før nedlukningen i morgen.

En af Storm B's stamgæster Sofie Jansen skulle også forbi en sidste gang.

- Jeg kommer på  Storm B flere gange om ugen. Jeg er studerende og sidder ofte hernede og læser. Her er så rart at være og jeg er simpelthen så ærgerlig over at skulle undvære min tid her. Der er ingen tvivl om, at jeg bliver ved med at komme forbi og hente kaffe og takeaway, siger Sofie Jansen.

Nadia Storm håber at tingene kommer hurtigt tilbage til normalen. Hun holder af folk og den stemning, de giver. Hun glæder sig til at byde alle velkommen, når de kommer forbi efter mad og kaffe. Det er også muligt at bestille og få bragt mad fra Storm B via Wolt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Klumme

Du, vores, Nordvests og menneskehedens år

Klumme

Nordvest fortjener flere lokale helte

Klumme

Et nytårsønske for Nordvest

Nordvest

I det nye år skal vi grine noget mere

Annonce