Gårdbutikken har forberedt sig til julen, hvor mange af de over 100.000 årlige gæster kommer. Indehaver elsker at se både børn og voksne komme helt tæt på et rigtigt landbrug og glæden, det giver.
Copy link address
Niki Treumer Mogensen nitmo@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Dørene til gårdbutikken åbnede første gang i 2007, da Bodil Møller havde tænkt om varerne i supermarkedet, at det kunne hun altså godt gøre bedre. Det begyndte med en nysgerrighed på at bage brød og har siden grebet om sig. Foto: Mads Dalegaard -
Alt i Honningkagehuset er lavet af søde sager, der er lige til at spise. Det kan i de kommende uger ses i gårdbutikken. Foto: Mads Dalegaard -
Gårdbutikken bugner af varer produceret på gården, og de andre varer er så vidt muligt fra andre lokale producenter. Tanken er, at der ikke skal være ting, man også kan få i sit lokale supermarked, så der er noget at gå på opdagelse i. Foto: Mads Dalegaard -
Bodil og Kim Møller flyttede ind på gården i 1994. hendes forældre havde da haft den siden 1967 og bedsteforældrene før dem fra 1932. Om et par år overtager næste generation i form af parrets datter og svigersøn, der allerede har købt halvdelen af gården. Foto: Mads Dalegaard -
Der er altid nok at gøre på gården og i butikkerne, og i julen er der endnu travlere. Det hele drejes lidt mod jul, og et juletræ kan man selvfølgelig også købe. Foto: Mads Dalegaard -
Fru Møllers Mølleri vandt en pris til Byens Bedste i Odder, da de blev uddelt i oktober. Hun fik prisen for bedste shoppingoplevelse for børn og modtog også Byens Bedste i 2021. Foto: Mads Dalegaard -
Brød, kager, chokolade, æblemost, mel og man kan blive ved. Udvalget i gårdbutikken er lige til at blive svimmel - og sulten - af. Foto: Mads Dalegaard -
Bodil Møller er 59 år og tredje generation på gården. Om et par år overtager fjerde generation ved datteren Else Mette Vestergaard Møller og svigersønnen Jan Vestergaard Møller. De blev for nylig forældre, men hvorvidt den senest ankomne generation også skal drive gårdbutik på Bjergagervej, er trods alt for tidligt at sige. Foto: Mads Dalegaard