Annonce
Ugeavisen Ølgod

Borgermøde på vej: Skovlund skal være en bæredygtig by

I baggrunden ses solvarmeanlægget i Skovlund. Det er mellem det anlæg og Mums Bageri, at det nye innovationscenter skal ligge. På billedet ses Henrik Lauridsen, Intego, Verner Kristensen, Partner Erhvervsservice, Rasmus Sadova, Rasmus Arkitekter, og Friedericke Bruhn, ProVarde. Arkivfoto: André Thorup
Annonce

Skovlund: Arbejdsgruppen bag Symbo vil ikke kun skabe et bæredygtigt fødevareinnovationscenter - den vil skabe et bæredygtigt Skovlund.

Fødevareinnovationscentret Symbo skal efter planen samle 10-25 fødevareproducenter under samme tag, hvor de kan dele en række funktioner og kompetencer. Indtil videre er finansieringen til fødevareinnovationscentret ikke i hus.

Nu har gruppen bag Symbo også taget initiativ til en helhedsplan.  Det er Plet Arkitektur, der har udarbejdet et stort ide-katalog med titlen “Helhedsplan Skovlund - en bæredygtig by”.

Ideerne blev tidligere på året præsenteret for en begrænset gruppe bestående af maksimalt en repræsentant for hver af byens foreninger, institutioner og firmaer samt Varde Kommune. Her blev initiativet ifølge en pressemeddelelse positivt modtaget.

Nu inviterer Symbo til borgermøde i Skovlund Kulturhus onsdag den 2. september. Her vil man fremlægge ideerne og aftale strukturen for arbejdet med at videreudvikle Skovlund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce