Annonce
Ugeavisen Ølgod

Bryster og baller i sommervarmen

Sådan ser de ud, de opsigtsvækkende lyserøde høballer ved Heager. Privatfoto
Kører man gennem høstlandskabet og forbi ridebanen KKS Stald ved Heager, vil man se, at lyserøde baller står stablet ud til vejen. Det gør de for at støtte forskning i brystkræft.
Annonce

Sig/Heager: Kochs Maskinstation på Askærgårdvej ved Sig fik forleden en noget anderledes bestilling på høballer.

- Vi har lige fremstillet lyserøde wrapballer til KKS Stald i Heager ved Nordenskov, fordi hesteopdrætter Kim Koehoorn Andersen, synes det kunne være sjovt, siger Dorthe Ringlebjerg Koch, der driver Kochs Maskinstation sammen med sin mand Henrik, og tilføjer:

Henrik Rohr Koch og Dorthe Ringlebjerg Koch driver sammen Kochs Maskinstation i Sig, hvor de i sidste uge fik en noget anderledes lyserød bestilling. Privafoto

Men det er ikke kun sjov og spas det hele. For hver rulleplastik som bliver brugt, bliver der doneret 30 kroner til bekæmpelse af brystkræft. 15 kroner fra henholdsvis leverandør og producent af rullerne under Pomi Industries, der producerer landbrugsmaskiner med mere.

Annonce

Skør hollænder

Kim Koehoorn Andersen fik ideen til bestillingen på vej i bilen til Holland på ferie, hvor hun oprindelig kommer fra.

Ved ridebanen i Heager møder man dette lyserøde syn, hvor baller støtter bryster. Privatfoto

- Jeg var afsted med min datter, og vi så de her lyserøde baller allevegne på marker i Tyskland og Holland, det var simpelthen så sjovt at se på. Så det ville jeg gerne være med på, og jeg er ikke bange for at stå lidt ud, være anderledes og småskør, siger hun med et stort grin.


Jeg er ikke bange for at stå ud og være lidt småskør.

Hesteopdrætter Kim Koehoorn Andersen om indkøb af lyserøde høballer


Hestepasser og opdrætter Kim Koehoorn Andersen er vild med sin bestilling af lyserøde baller til hestefoder hos maskinstationen i Sig. Privatfoto

Desuden synes Kim som de fleste andre, at det er en god ide at støtte brysterne og Kræftens Bekæmpelse.

- Det er rigtig ja, men jeg bliver også bare glad til vinter i stalden, når jeg skal se på de lyserøde baller, i stedet for at alting er grønt, grønt og mere grønt eller til afveksling sort, når det handler om indpakning i min branche.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Lone er med til at gøre Ølgod aktiv

Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce