Annonce
Ugeavisen Ølgod

Hussalg i Horne giver penge til byens idrætsliv

Jesper Brorson Hansen, Nybolig Varde, har lige afleveret 18.000 kroner til Horne Idrætsforening. Foto: Tatjana Johnsson
Jesper Brorson Hansen er oprindelig fra Horne, når man sælger sit hus via ham i Nybolig Varde, går der 3000 kroner af salget til byens idrætsforening.

Horne: Jesper Brorson Hansen, indehaver af Nybolig i Varde er oprindelig fra Horne, og han vil gerne give tilbage til sin by.

- Jeg synes det er en win-win situation ideen med at, hvis man sælger sit hus via mig i Horne, så giver jeg 3000 kroner til Horne idrætsforening.

Jesper Brorson Hansen fra Nybolig Varde og Svend Jensen fra Horne Idrætsforening har indgået et samarbejde til gavn for byens idrætsliv. Foto: Tatjana Johnsson

Indtil videre har idrætsforeningen modtaget 18.000 kroner på en stor check fra Jesper Brorson Hansen, der sidste år i 2020, solgte seks huse i området.

- Generelt går det jo rigtig godt med  salg af huse under denne her pandemi. Om det så er i Varde eller de mindre byer udenfor, bare det er til den rigtige pris, siger Jesper Brorson Hansen.

Jesper Brorson Hansen fra Nybolig Varde er opvokset i Horne, hvor hans far stadig bor, derfor var det for ham oplagt at støtte sin by, når det handler om hussalg. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce

Lokal opbakning

Politibetjent Lars Christensen i Horne er en af dem, der har hørt om ideen.

- Jesper har lige solgt et hus for mig på 58 dage. En nedlagt landejendom lidt udenfor byen på Ølgodvej 48. Det giver da god mening at sælge via Nybolig, fordi der går så mange penge til vores lokale idrætsforening, siger Lars Christensen, der under normale omstændigheder går til spinning i hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce