Annonce
Ugeavisen Ølgod

Innovationspris går til Ølgod-virksomhed

Henrik Helsinghof er administrerende direktør hos Skiold Landmeco i Ølgod. Virksomheden bliver i år tildelt Patent Nords Innovationspris. PR-foto: Skiold Landmeco
Annonce

Ølgod: Ølgod-virksomheden Skiold Landmeco bliver tildelt Patent Nords Innovationspris 2020. Det oplyser Patent Nord i en pressemeddelelse.

Innovationsprisen er en årlig tilbagevendende prisoverrækkelse til en kunde hos Patent Nord Powered by Zacco, der har haft særligt fokus på innovation og produktbeskyttelse.

- Skiold Landmeco får prisen ud fra en overordnet vurdering af deres arbejde med innovation og produktbeskyttelse ved hjælp af patentering. Desuden har Skiold Landmeco skabt produkter, der både er gode for dyrene og attraktive for deres kunder, skriver Patent Nord i pressemeddelelsen.

Med hjemsted i Ølgod designer og producerer Skiold Landmeco sine produkter. Virksomheden har i mere end 40 år produceret udstyr til produktion af blandt andet slagtekyllinger, æglæggere og til opdræt. Eksempler på disse produkter er skålefodringssystemer og etagesystemer til opdræt.

Prisoverrækkelsen foregår fredag den 30. oktober klokken 11.00 hos Skiold Landmeco på Haulundvej 16 i Ølgod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Garagen brænder!

Annonce