Annonce
Ugeavisen Ølgod

Laborant åbner ny butik med dyrefoder

Trine Rønning Pedersen sammen med sin mand Dennis Hounsgaard Pedersen, der sammen har åbnet ny butik i Tistrup, der sælger dyrefoder. Foto: Tatjana Johnsson
Trine er uddannet både laborant og landmand og ved derfor godt, hvad der kræves for at holde sunde husdyr. Nu forhandler hun kvalitetsfoder i sin nye butik i Tistrup til både hest, hund og kat.
Annonce

Tistrup/Strellev: 43-årige Trine Rønning Pedersen arbejder til daglig, som laborant på FiberVisions i Varde. Ved siden af sit job, driver hun virksomheden "T-horse", der specialiserer sig i lækkerier til både hunde, katte og heste, når det gælder kvalitetsfoder.

- Jeg har redet stort set hele mit liv også til show-konkurrence, og da chancen bød sig til at forhandle PetCares produkter til private kunder, så slog vi til med det samme min mand og jeg, siger Trine Rønning Pedersen.

Annonce

Butik i Tistrup

Butikken er både online, men også fysisk med outlet i Tistrup.

- Vi bor ude ved Strellev mellem Ølgod og Lyne og har haft butik derhjemme, men nu har vi åbent tre gange i ugen og efter aftale på adressen i Tistrup, som ligger i det nye kontorfællesskab på Frejasvej bag slagteriet og fitnesscentret. I hallen, hvor der har været solgt outlettøj i flere år, siger hun og påpeger, at der er plads til flere.

Op til jul har Trine Rønning Pedersen også haft travlt med at sælge julegaver til kæledyr.

Annonce

Julegaver og frynsegoder til de firbenede

- De skal da have det godt vores firbenede også til jul, siger Trine med et smil og fremhæver i gavesortimentet udover luksusfoder, småting som børster og legetøj eller for eksempel i den lidt dyrere afdeling hestedækkener.

- Jeg forhandler hestedækkener i en topkvalitet, så man slipper for at skulle have dem til reparation hver 14. dag, men det kan vi nu også hjælpe med. Altså småreparationer i denne kategori, siger Trine og tilføjer:

- Dækkenerne er imprægnerede, så de ikke bliver for tunge og holder hestene tørre, når de er ude i den kolde sæson. Et vådt dækken kan nemt veje 15-20 kilo på hesten.

Annonce

Trines baggrundsviden er i top

Ved siden af at være laborant, er Trine også uddannet landmand.

- Jeg startede ud med kun at forhandle hestefoder herunder tilskudsfoder. Lageret blev hurtigt så stort, at jeg ligeså godt kunne udvide med både hunde- og kattefoder.


Jeg startede ud med kun at forhandle hestefoder herunder tilskudsfoder. Lageret blev hurtigt så stort, at jeg ligeså godt kunne udvide med både hunde- og kattefoder.

Trine Rønning Pedersen


- Det er også husdyr, som vi selv har flere styks af, siger Trine, der elsker at læse op på diverse  viden omkring alle tre dyreracer.

På sigt kunne Trine godt tænke sig, at kunne leve af at sælge produkter til dyr.

- Det kræver meget at blive selvstændig i denne branche, og jeg er i øvrigt også rigtig glad for mit job. Der har altid været fut i mig, der skal ske noget, så jeg fortsætter helt sikkert med at drive virksomhed ved siden af, slutter hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce