Annonce
Ugeavisen Ølgod

Line Berner: - Morsomt jeg er endt som underviser

Line Berner på vej ind i sin bil. - Normalt er jeg rundt i hele Syddanmark som underviser. Her i corona-tiden er det knap så hverdagsagtigt, for nu foregår meget af undervisningen online. Privatfoto
Line Berner er 43 år og lektor og underviser på diplomuddannelsen i ledelse ved UC SYD. Hun bor i Næsbjerg sammen med Troels Lorenzen og deres to piger, Andrea på 9 år og Olivia på 4 år.
Annonce

Næsbjerg: - Jeg er stor tilhænger af frihed og frisind og sammenhængskraft i samfundet. Det findes i Venstre, og her har jeg igennem mange år arbejdet for at bevare en indstilling til, at uenigheder giver mulighed for at blive klogere, siger Line Berner og tilføjer:

- Jeg brænder for at videreudvikle Varde Kommune som et godt sted at bo, leve og virke i. Det betyder, at vi skal have stærke kommunale institutioner og services, der dækker borgernes behov. Og det betyder, at vi skal sikre gode vilkår for erhvervslivet, som skaber arbejdspladser for os borgere.

Hvad står på menuen nytårsaften, og er der traditioner, der holdes i hævd?

- Det ved jeg ikke endnu. Vi har i mange år bestilt mad fra et af områdets mange gode steder, for eksempel fra Ho Kro, fordi vi og vores faste nytårs-venner har haft små børn.

Hvad har du af forventninger til det nye år generelt, og er der i det forgangne år noget, der har været særlig svært for dig og familien?

- Min niece er ramt af leukæmi, og det er svært at komme forbi, når corona-frygten følger med. Vi håber, at vi snart kan ses med Freja igen.

Hvad drømte du om at blive som barn?

- Alt. Hvis det bare var ude i det virkelig liv. Jeg drømte om at blive bager, posthusmedarbejder, bibliotekar og alt andet som betød, at man ikke behøvede være i skole i mange år, så det er meget morsomt, at jeg er endt med at arbejde som underviser.

Har du et nytårsforsæt, og overholder du det?


Har du et nytårsforsæt, og overholder du det? Aldrig! Så bliver jeg ikke træt af mig selv på grund af en overmodig leg med mig selv.

Line Berner


Aldrig! Så bliver jeg ikke træt af mig selv på grund af en overmodig leg med mig selv.

Hvilken bog ligger på dit natbord?

- Slagtebænk Dybbøl. Vi har brugt 100-året for Genforeningen til at bliver klogere på netop den, og på at opleve de steder vores familier, der har været en del af Genforeningen, har boet og levet. Først under tysk herredømme og senere som danskere af hjerte og statsborgerskab.

Annonce

Hvis du skulle i isolation på en øde ø og kun måtte tage tre ting med ud over din nærmeste familie, hvad skulle det så være og hvorfor?

- Et spil kort – vi elsker at spille kort her i familien. Og en trangia fordi vi er spejdere, og spejdere har altid en trangia med til at lave mad på, når vi skal på primitive ture. Og sidst men ikke mindst en kikkert – fordi vi måske ville få øje på en fugl eller et andet dyr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce