Annonce
Ugeavisen Ølgod

Nyt hotel skaffer ladestandere til Ansager

Hotelbestyrer Debbie Mathiasen er på vej med ladestandere til elbiler ved Ansager Hotel og ved hyttebyen, som alle kan benytte sig af. Foto: Steen Tue Bjerborg

Ansager: Borgere og andre i Ansager, der har en elbil, kan inden for få uger få ladet deres bil op i Ansager.

Ansager Hotel har lavet en aftale med ladestanderfirmaet Clever om at få to dobbelt-ladestanderstationer til byen. De skal efter planen være sat op inden for et par uger - en ved hotellet og en nær Hyttebyen.

- Ladestanderne er som udgangspunkt forbeholdt hotellets og hyttebyens gæster. Men de står ude og er frit tilgengængelige. Derfor er alle, der er i Ansager, velkomne til at benytte dem, lyder det fra bestyrer på det genåbnede hotel, Debbie Mathiasen.

Annonce
Det er ladestandere fra firmaet Clever, som nu kommer til Ansager. Foto: Tue Sørensen

Debbie Mathiasen har en fortid i vindenergibranchen. Hun ser derfor gerne, at hotellet gør noget for at styrke bæredygtighed og miljørigtig energi i Ansager. Men det er også vigtigt for hende, at Ansager Hotel ikke kun er et hotel for byens turister og besøgende.

- Vi er byens hotel og satser derfor lokalt, fastslår Debbie Mathiasen.

Af den grund åbnede hotellet også restauranten i weekenden, og Debbie Mathiasen planlægger et større musikalsk show på hotellet i efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Elever om efterskoleår med corona, nedlukning og aflysninger: - Demotiverende og ensom periode, men samtidig det bedste år nogensinde

Annonce