Annonce
Ugeavisen Ølgod

Tina Agergaard Hansen: Har lektier på natbordet og elsker julefilm

Tina Agergaard Hansen er borgmesterkandidat for Venstre i Ølgod, hun brænder for social- og sundhedsområdet og arbejder til daglig som sygeplejerske. Privatfoto
Tina Agergaard Hansen er uddannet sygeplejerske og brænder politisk for social- og sundhedsområdet, men fremhæver også sammenhængskraften i lokalpolitik.
Annonce

Ølgod: Tina Agergaard Hansen er 47 år og arbejder som sygeplejerske på psykiatrisk afdeling. Desuden har hun en formandspost i social- og sundhedsudvalget i Varde Kommune.

Hun er opvokset og bosiddende i Ølgod og har tre børn i alderen 18-23 år, og så danner hun par med Poul Rosendahl, der også er venstremand i Varde Kommune.

Hvorfor stiller du op for partiet Venstre, og hvilket politisk område brænder du særligt for?

- Jeg brænder for lokalpolitik og for at gøre en forskel. At møde folk med respekt og i øjenhøjde er vigtigt for mig. At udvælge et bestemt politisk område er ikke så enkelt, da tingene hænger sammen. Det er utrolig vigtigt, at vi har et velfungerende erhvervsliv som kan være medvirkende til en øget indtægt i kommunekassen, som så bidrager til, at vi kan have et passende serviceniveau, både når vi snakker børn, unge og ældre. Derfor er det vigtigt, at du som lokalpolitiker kan se en sammenhæng i, at en investering på det ene område kan give en effekt på et andet område.

Hvad står på menuen nytårsaften? Er der traditioner, der holdes i hævd?

- Menuen har gennem årene ændret sig fra traditionel hamburgerryg med grønlangkål til en mere varieret tre-retters menu. Forretten består oftest af fisk, og desserten skiftes vi til at lave, så den varierer, men oftest er det en slags is med tilbehør eller fromage. Hovedretten er oftest oksemørbrad med forskelligt tilbehør.

Hvad har I af forventninger til det nye år generelt, og er der i det forgangne år noget, der har været særlig svært for jer og familien?

- Mine forventninger til det nye år er, at vi formår at komme tilbage til vores naturlige hverdag og lykkes med at bekæmpe Covid-19. Det har været svært at være vidne til, hvorledes de mange restriktioner pandemien har været medvirkende til et helt anderledes samfund, end det vi normalt kender.

Hvad drømte du om at blive som barn?

- Jeg drømte om mange ting. Men sygeplejerske, materialist (Matas) og politibetjent var nok dem, der lå i toppen.

Har du et nytårsforsæt, og overholder du det?

- Jeg har bestemt et nytårsforsæt, men det holder jeg for mig selv.

Hvilken bog ligger på natbordet?

- Jeg er i gang med et af de sidste valgmoduler på diplom i ledelse, kommunikation og organisation, og derfor er det ”Ledelse i politisk styrede organisationer” og ”Kommunikation skaber din organisation”, der ligger på natbordet.

Hvad er den næste film du gerne vil se?

Det er filmen ”The Holiday”, som vises på tv hvert år i december som julefilm. Det er blevet en hel tradition at se filmen. Det er en romantisk og sød julefilm.


Det er blevet en tradition i familien at se filmen "The Holiday", der er en romantisk og sød julefilm.

Tina Agergaard Hansen


Annonce

Hvis du skulle i isolation på en øde ø og kun måtte tage tre ting med, ud over din nærmeste familie, hvad skulle det så være og hvorfor?

- Nu er jeg glad for, at der skrives i isolation på en øde ø, fremfor at jeg var strandet på en øde ø, for en isolation ophører jo igen. Jeg ville medbringe en god bog og salt, fordi nyfangede fisk ikke smager godt uden, og så en god flaske rødvin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce