Annonce
Ugeavisen Ølgod

Tistrup- og Horne-elever øver sig på sangene til Varde Sommerspil

To skoleklasser fra Tistrup og Horne fik lejlighed til at synge nogle af sangene fra årets Sommerspil i Varde for Martin Brygmann og Ole Kibsgaard. PR-foto
Forleden havde elever fra Tistrup og Horne lejlighed til at synge nogle af sangene fra årets Sommerspil i Varde foran Martin Brygmann og Ole Kibsgaard, der fulgte med virtuelt.

Tistrup/Horne: Når Varde Sommerspil ”Fyrtøjet – en gnist i Andersens liv” bliver præsenteret på Friluftsscenen i Arnbjerg, er det med splinterny musik og sange skrevet af Martin Brygmann og arrangeret af Ole Kibsgaard, der er kapelmester. Martin Brygmann spiller selv rollen som H.C. Andersen i forestillingen.

For at udbrede musikken, så publikum kan nikke genkendende til den, når de skal overvære forestillingen, har 7-kanten i samarbejde med Region Syd igangsat et initiativ med blandt andet skolekor i Region Syddanmark, hvor korene får adgang til korarrangementer, noder og indspillet musik, som de kan øve sig til. De kor, der har lyst, får lov til at optræde på scenen i Arnbjerg Pavillonen under middagen, før forestillingen.

Det har to skoleklasser fra Tistrup og Horne takket ja til, og forleden fik de lejlighed til at synge nogle af sangene for Martin Brygmann og Ole Kibsgaard, der fulgte med virtuelt. Det oplyser 7-kanten i en pressemeddelelse.

Annonce

- Det har været supersjovt for børnene at øve sig på de iørefaldende sange, og de glæder sig til at få lov til at synge dem foran et publikum, fortæller lærer på Horne Skole, Ulla Bruun.

Hun har sammen med lærer Helle Haltrup Jensen på Tistrup Skole været ansvarlig for korprojektet i de to klasser.

Lærer Helle Haltrup Jensen (t.v) på Tistrup Skole har været ansvarlig for korprojektet i de to klasser, som 7-kanten i samarbejde med Region Syd har igangsat. PR-foto

Skal synge foran publikum

Martin Brygmann og Ole Kibsgaard var imponeret over børnenes præstation, og efterfølgende fik nogle af eleverne mulighed for at stille de to spørgsmål om alt mellem himmel og jord, og der blev svaret beredvilligt.

Fælleskoret fra Horne og Tistrup skoler skal præsentere deres version af sangene den 1. og 2. juli i Arnbjerg Pavillonen forud for forestillingen, og børnene ser frem til at synge foran et publikum. Eleverne får selvfølgelig også lejlighed til at opleve sommerspillet, og de glæder sig til at høre sangene fremført af blandt andre Martin Brygmann og Teit Samsø.

Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ungt par bag vinimport: Hun har iværksætteri i blodet - han har helt styr på økonomien

Annonce
Ugeavisen Ølgod

87 år og forfatter til 11 bøger: Den seneste og sidste udkom i april og tog ham kun tre måneder at skrive

Annonce
Ugeavisen Ølgod

Cecilie H. udstiller i Kulturhuset i Ølgod

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Hans har arbejdet med fermentering i 40 år: Alle årene har det været på samme fabrik

Ugeavisen Ølgod

Der satses på hightech i Vestjylland: Etableret industrivirksomhed skaber højteknologiske arbejdspladser i stationsby

Ugeavisen Ølgod

Kæmpe bet for Ølgod: Efterspurgt lejlighedskompleks udskydes på grund af for høje byggepriser

Ugeavisen Ølgod

Veteranknallertklubben Stemplerne kører på nostalgi og hygge

Ugeavisen Ølgod

Butiksbombe i dansk landsby: Fåborg får en ny døgnåben containerkøbmand

Ugeavisen Ølgod

Seks fætre spiller på samme håndboldhold

Annonce