Annonce
Erhverv

Østerbro-virksomhed kåret som Danmarks bedste arbejdsplads: - Vi er superstolte

AbbVies landechef i Danmark, Thea Larsen. Foto: Emil Rye

Hvert år kårer den uafhængige analyse- og konsulentvirksomhed, Great Place to Work, Danmarks bedste arbejdspladser. I år har medicinalvirksomheden AbbVie, der ligger på Emdrupvej, tilegnet sig titlen som Danmarks bedste arbejdsplads i kategorien '20-49 medarbejdere', og det skaber stor glæde.

- Vi er superstolte. Og at blive kåret netop i et på alle tænkelige måder anderledes år er helt fantastisk. Det har været et år med massive forandringer. Vi har etableret en skandinavisk organisation, vi har fusioneret med Allergan, og midt i det hele ramte pandemien og ændrede vores måde at arbejde på fra den ene dag til den anden, siger AbbVies landechef i Danmark, Thea Larsen, i en pressemeddelelse.

Grundlaget for kåringen er en omfattende medarbejderanalyse samt en vurdering af virksomhedernes kulturprofil. Thea Larsen pointerer, at AbbVies 'kulturopskrift' blandt andet består af ingredienser som tydeligt lederskab, klare mål og fleksibilitet.

Kåringen i 2021 sker på en ekstraordinær baggrund, i og med coronapandemien har været et fælles benspænd for virksomhederne.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Nygårdsvej: Verdens dyreste skilt

Byliv

Endelig! Nu åbner Botanisk Have igen

Historie

Vin og tobak gennem 100 år

Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Annonce