Annonce
Østerbro

Eleverne fra 5. klasse samler ind til udsatte børn og unge

Eleverne fra 5. klasse på Carolineskolen samler ind til de børn der ikke er ligeså heldige som dem selv. I et nyt skoleprojekt i samarbejde med Børnehjælpsdagen, har de nemlig startet deres egen indsamling til udsatte børn og unge. Pr-foto

I 5. klasse på Carolineskolen går man forrest for at hjælpe de udsatte børn i Danmark. De har nemlig lavet en helt speciel indsamling for at hjælpe Børnehjælpsdagen.

Børnene i 5. klasse er nemlig godt klar over, at selvom de selv lever i kærlige familier med en tryg hverdag, så er det ikke alle børn i Danmark der er ligeså heldige. Over 10.000 børn og unge i Danmark har været udsat for vold, seksuelle overgreb eller befinder sig utrygge hjem.

Derfor er den store indsamling gået i gang i forbindelse med Børnehjælpsdagens Ungdomsværn. Et projekt der sætter social ansvarlighed på skemaet, som løses gennem iværksætteri. Eleverne i 5. klasse er derfor gået i gang med at sælge muleposer, banke på butikker og finde donationer de kan sælge.

Annonce

Især vækkede et besøg fra en ung pige Sara, der selv blev anbragt og fik vendt sit liv om, meget betydning hos eleverne. Eleverne bruger nu deres hverdag på at gøre alt, hvad de kan for at sætte fokus på- og vække opmærksomhed til deres sag. De vil nemlig være med til at ændre livene for andre børn, der ligesom Sara, ikke har det godt hjemme.

Støt eleverne fra Carolineskolens sag og doner til deres indsamling på mobilepay nummer 55064.

Alle de pengene de kan samle ind går til Børnehjælpens arbejde med at hjælpe udsatte børn og unge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce