Annonce
Østerbro

Festival: Regnbuen ender i Salonen

Michael Svennevig, dramatiker, forfatter og festivalarrangør. Foto: Manoj Suresh

Den københavnske kulturfestival 'Hvor regnbuen ender' kommer forbi Salonen på Østerbrogade 222 torsdag 13. august. Østerbroeren Michael Svennevig arrangerer festivalen, der også runder Vesterbro, Amager, Vanløse og Christianshavn.

- Jeg er specielt glad for at lave festival i Salonen. Stedet er ikke stort, men allerede første gang – for tre år siden – til det første festival- arrangement i bydelen, var det tydeligt, at stedet var det helt rigtige. Det føles så hjemligt, nærmest som om det er hjemme hos Annemette, der bestyrer Salonen. Der var stuvende fuldt, udtaler han.

Lokale medvirkende Østerbro-kunstnere på festivalen er: Anne Hansen, Arabella Neuhaus, Sue Hansen-Styles, Felix Schumann, Annette Bjergfeldt, Jeremy Wilson, Kasper Hoff og Michael Svennevig.

Annonce

NB! Vedr. Corona: Der er adgangsbegænsning på 30. Billetter skal bestilles og afhentes fra den 8. august i Salonen. Men man kan kun bestille billet til sig selv.

Der er gratis adgang til alle arrangementer til festivalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce