Annonce
Byggeri

Fortsat ingen tidsplan for forsinket kulturcenter

Nu er håndværkerne igen i gang ved byggeriet på Kildevæld. Foto: Thomas Frederiksen
Annonce

Byggeriet på Kulturcenter Kildevæld og renoveringen af Kildevældsskolen, der forlængst skulle have været færdig, er gået i gang igen.

Der er dog endnu ingen tidsplan for, hvornår østerbroerne kan forvente at tage det nye kulturcenter i brug, oplyser Københavns Kommune til Østerbro Avis.

- Byggeriet har været i gang siden december, og vi er glade for, at der nu igen er håndværkere på Kildevældsskolen. Det er imidlertid kompliceret og tager tid at starte et byggeri, der har været sat i stå så længe. Derfor foreligger der ikke en endelig tidsplan endnu. Vi vil senest til april have en tidsplan klar for færdiggørelsen, oplyser kommunen i en skriftlig kommentar. Samme svar har medlem af borgerrepræsentationen Finn Rudaizky (DF) også modtaget på en forespørgsel.

Tidligere har chef for Byggeri København Kasper Graa Wulff udtalt sig i sagen - blandt andet om opsigelsen af hovedentreprenøren sidste forår, hvilket gjorde at byggeriet stod helt stille i trekvart år - men han er nu skiftet til en chefstilling i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Der var første spadestik på Kulturcenter Kildevæld og renoveringen af til den tilknyttede Kildevældsskolen i september 2017. Det er det første af sin art, hvor et lokalt kulturhus bygges sammen med en skole. Der er flere sager om ansvaret for de mange forsinkelser i projektet, mellem kommunen og involverede i byggeriet.

Formand for Østerbro Lokaludvalg Allan Marouf har flere gange udtalt, at kommunens eget ansvar bør undersøges.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hæder

Shellhuset, Flammen, Citronen og Hvidstensgruppen: Østerbroere har modtaget national hædersmedalje for film om anden verdenskrig

Debat

En vildere Fælledpark vil gavne byen

Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce