Annonce
Julestemning

Nu står det der: Juletræet er på plads på Trianglen

Juletræet venter på, at vi får begyndt - dog ikke til den store folkefest uden om træet i år. Foto: Thomas Frederiksen
Det bliver trods alt en ægte Østerbro-jul i år. Der er juletræ på Trianglen, og guirlanderne er oppe i Nordre Frihavnsgade.
Annonce

Meget er forandret i 2020, også til jul, men nogle ting er alligevel, som de plejer. Et par af de mest elskede juletraditioner på Østerbro er en realitet.

I sidste uge kom granguirlanderne op i Nordre Frihavnsgade, og nu er juletræet på plads på Trianglen.

I år er det sket uden offentlig støtte fra Østerbro Lokaludvalg, da der ikke er noget lokalt arrangement, som knytter sig til træet på grund af corona-restriktionerne.


Det er vigtigt, at der her i coronatiden er noget, som samler os og skaber hygge

Peter Koldby, erhvervsdrivende på Østerbro


Flere Østerbro-forretninger er derfor gået sammen og har sponseret, at Østerbro atter får juletræ på Trianglen.

- Det er lykkedes os at få velvillige sponsorer til at få træet op. Det ville være synd, hvis vi skulle slippe denne tradition, og det er vigtigt, at der her i coronatiden er noget, som samler os og skaber hygge, siger Peter Koldby, der er en af de erhvervsdrivende, der har engageret sig i at skaffe sponsorer. Med det hele er beløbet i alt 37.500 kroner.

Lyset på juletræet bliver tændt første søndag i advent, 29. november, men det bliver uden et arrangement. Til gengæld vil Østerbro Handelsforening i år i stedet sørge for, at der vil være noget særlig julehygge ved træet i løbet af december, som kan engagere østerbroerne op til jul.

De har støttet træet

Følgende lokale virksomheder har bidraget til, at der kommer juletræ på Trianglen i år: Danske Bank, Østerbrogade - SuperHelten, Ndr. Frihavnsgade - Koldby Optik, Østerbrogade - CleanXpert, Blegdamsvej - Kop & Kande, Østerbrogade - Kliim Coiffure, Ndr. Frihavnsgade - Østerbro Avis - Sparekassen Sjælland, Dag Hammarskjölds Allé og Paulun Bolig, Dag Hammarskjölds Allé.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Debat

Hvilke altaner skal forbydes på Østerbro?

Debat

Pigerne skal med i foreningsidrætten

Annonce