Annonce
Julestemning

Nu står det der: Juletræet er på plads på Trianglen

Juletræet venter på, at vi får begyndt - dog ikke til den store folkefest uden om træet i år. Foto: Thomas Frederiksen
Det bliver trods alt en ægte Østerbro-jul i år. Der er juletræ på Trianglen, og guirlanderne er oppe i Nordre Frihavnsgade.

Meget er forandret i 2020, også til jul, men nogle ting er alligevel, som de plejer. Et par af de mest elskede juletraditioner på Østerbro er en realitet.

I sidste uge kom granguirlanderne op i Nordre Frihavnsgade, og nu er juletræet på plads på Trianglen.

I år er det sket uden offentlig støtte fra Østerbro Lokaludvalg, da der ikke er noget lokalt arrangement, som knytter sig til træet på grund af corona-restriktionerne.

Annonce


Det er vigtigt, at der her i coronatiden er noget, som samler os og skaber hygge

Peter Koldby, erhvervsdrivende på Østerbro


Flere Østerbro-forretninger er derfor gået sammen og har sponseret, at Østerbro atter får juletræ på Trianglen.

- Det er lykkedes os at få velvillige sponsorer til at få træet op. Det ville være synd, hvis vi skulle slippe denne tradition, og det er vigtigt, at der her i coronatiden er noget, som samler os og skaber hygge, siger Peter Koldby, der er en af de erhvervsdrivende, der har engageret sig i at skaffe sponsorer. Med det hele er beløbet i alt 37.500 kroner.

Lyset på juletræet bliver tændt første søndag i advent, 29. november, men det bliver uden et arrangement. Til gengæld vil Østerbro Handelsforening i år i stedet sørge for, at der vil være noget særlig julehygge ved træet i løbet af december, som kan engagere østerbroerne op til jul.

De har støttet træet

Følgende lokale virksomheder har bidraget til, at der kommer juletræ på Trianglen i år: Danske Bank, Østerbrogade - SuperHelten, Ndr. Frihavnsgade - Koldby Optik, Østerbrogade - CleanXpert, Blegdamsvej - Kop & Kande, Østerbrogade - Kliim Coiffure, Ndr. Frihavnsgade - Østerbro Avis - Sparekassen Sjælland, Dag Hammarskjölds Allé og Paulun Bolig, Dag Hammarskjölds Allé.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce