Annonce
Jul

Snart lys i juletræet: Så skal det pyntes - og børn kan vinde præmier fra 1. december

Juletræet på Trianglen har fået lys og stjerne på, nu er det klar til pynt. Blæsevejret i november sætter også sit præg på træet. Foto: Thomas Frederiksen
Børn kan hænge julepynt på grantræet på Trianglen, og Østerbro Handelsforening trækker 24 vindere op til jul, der modtager præmier fra Østerbros butikker.
Annonce

Børnene skal nu gøre juletiden endnu mere festlig. Østerbro Handelsforening opfordrer de yngste til at lave julepynt, som de hænger på juletræet på Trianglen.

Fra 1. december og frem til juleaften vil handelsforeningen trække 24 stykker julepynt ned fra træet og finde vindere af gaver til Østerbros forretningsliv.

- Vi synes, at der skulle være noget for børnene, nu når den store juletræstænding med sang, underholdning og godteposer er aflyst, siger Vibeke Kliim, som er sekretær og bestyrelsesmedlem i Østerbro Handelsforening og udtaler sig på vegne af bestyrelsen.

Annonce

Navn på julepynt

Børnene skal skrive deres navn og alder på julepynten og ikke yderligere information, telefonnummer og adresse skal absolut ikke fremgå.


Vi synes, at der skulle være noget for børnene, nu når den store juletræstænding med sang, underholdning og godteposer er aflyst

Vibeke Kliim, sekretær og bestyrelsesmedlem i Østerbro Handelsforening


Østerbro Handelsforening vil så gennem sociale medier og Østerbro Avis fortælle, hvem der har vundet gaver og i hvilke butikker.

Siden 2014 har handelsforeningen arrangeret juletræ på Trianglen, og i alle årene frem til nu har det været ledsaget af et stort arrangement 1. søndag i advent -  i 2019 dog en uge tidligere - men i år kan det ikke lade sig gøre på grund af coronarestriktionerne.

Annonce

Tændes på søndag

Juletræet på Trianglen var endda i fare, da Østerbro Handelsforening plejer at få kommunal støtte fra Østerbro Lokaludvalg til træet, men den støtte kan ikke lade sig gøre i år, da den var knyttet til arrangementet ved juletræstændingen.

Det lykkedes dog forretningsdrivende på Østerbro at få samlet penge ind hos butikkerne, så der også i 2020 er juletræ på Østerbros centrale trafikknudepunkt.

Og godt nok bliver der ikke et arrangement, men det er ganske vist, at juletræet tændes på ny første søndag i advent, 29. november.

De giver gaver

Følgende lokale virksomheder giver gaver til børn, som har leveret julepynt til træet på Trianglen:

Apoteket Trianglen, Arbejdernes Landsbank, Bank Nordik, Biomega, Danske Bank, Emmeline Othine, FC København, Gourmandiet, Heiko Stumbeck, IP-support, Kliim Coiffure, Koldby Optik, Kop & Kande, Paulun Bolig, Pif Paf Puf, Renseriet Jan Mikkelsen, Shoots, Sparekassen Sjælland, Vinbørsen og Østerbro Avis

Annonce
Annonce
Erhverv

Biografejer: 2021 bliver et kanonår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ryparken hører til i Bispebjerg

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Amager

De københavnske familier betaler

Sundhed

Nyt: Hudklinik på Østerbrogade

Det sker

De har leveret sko til løbere i 25 år

Annonce