Annonce
Musikundervisning

Støt musikken på Black Friday

Musik i Livet underviser socialt udsatte børn og unge. Foto: Musik i Livet
Annonce

Muse Design - der er et nyt dansk plakatbrand som har hjemme i Nyborggade på Østerbro - vil give 20 procent af deres indtjening på Black Friday til musikundervisning for udsatte børn og unge.

Indehaverne af butikken er store musikelskere, og vil altså donere noget af indtjeningen fra deres musikplakater i resten af november, til projektet ’Musik i Livet’, som er en musiklinje på Music Institute of Copenhagen, der tilbyder gratis musikundervisning til udsatte børn og unge.

Hos Musik i Livet vil man give udsatte børn og unge bedre betingelser for et succesfuldt liv. For her tror man på, at musikken styrker selvværd, social sammenhængskraft, og at børn og unge kan blive styrket fagligt.

- Musik er et håb i livet. Det er samvær med andre mennesker. Det er fællesskab. Det er følelser. Det er ren og skær glæde for dem, der spiller det, siger Rasmus Obitsø, der er stifter af Music Institute of Copenhagen og Musik i Livet.

Særligt 2020 har været et svært år for musikken, og derfor giver det ekstra mening at støtte branchen i år. Østerbroforretningen Muse Design håber at kunne inspirere andre til også at donere noget af indtjeningen på Black Friday.

Annonce
Annonce
Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

De københavnske familier betaler

Sundhed

Nyt: Hudklinik på Østerbrogade

Det sker

De har leveret sko til løbere i 25 år

Annonce