Annonce
Samfund

Sted for sårbare borgere modtager bevilling: Nu vil de åbne for lokalmiljøet

Fountain House vil åbne for lokalmiljøet og civilsamfundet i håbet om, at det vil gavne borgerne såvel som medlemmerne. Pr-foto

Tiden er kommet til, at Fountain House, der er et arbejdsmæssigt og socialt fællesskab på Teglværksgade, skal gennem en større forandring. De har nemlig modtaget en bevilling på hele 350.000 kroner af foreningen Realdania til at udarbejde arkitekttegninger af en renovering af ejendommen.

Formålet med renoveringen er at forbedre mulighederne for at hjælpe medlemmerne og hermed give dem mod på og nye muligheder for at komme i arbejde. Derudover skal dele af huset åbnes op og forvandles til et mødested for lokalområdet.

- Vi vil gerne inddrage lokalmiljøet og civilsamfundet til gavn for både borgerne og vores medlemmer, om det så er via kunstudstillinger, musikoptrædener eller at byde studerende ind til frokost fra vores kantine eller åbne nye socialøkonomiske virksomheder. Den her bevilling giver os muligheden for at få beskrevet de drømme, vi har for fremtiden, påpeger Mogens Seider, direktør i Fountain House, i en pressemeddelelse.

Fountain House ligger på Teglværksgade 22. Her ses stedets facade. Pr-foto

Projektet er ydermere blevet en realitet ved hjælp af frivillige kræfter fra Rotary-klubben København Nord, hvor flere af klubbens medlemmer har bidraget med deres faglige kompetencer. Som følge heraf er udarbejdelsen af prospektet blevet realiseret.

Fountain House er en selvejende institution, hvor psykisk sårbare bliver (livslange) medlemmer og får muligheden for at genoptræne deres faglige og sociale færdigheder i trygge omgivelser.

_

Annonce
Annonce
Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Debat

Østerbro skal fungere i hverdagen

Debat

Tak for hjælpen i teltene

Annonce