Annonce
Ugeavisen Ribe

Den tidligere Fremdirektør fra Ribe er en dedikeret mand, der elsker udvikling og at have travlt

Kristian Olesen elsker de menneskelige relationer, og det bruger han i sit arbejdsliv, men også når han involverer sig lokalt. Foto: Bo Maimhurg
Kristian Olesen er en travl mand i sit arbejdsliv, men han går ikke af vejen for at involvere sig i det lokale liv.

Vester Vedsted: Det var en kæreste, der i sin tid trak Kristian Olesen med til Ribe og Vester Vedsted, og efterhånden har han taget området til sig, og han føler sig godt tilpas her.

Kristian har i sin rolle som direktør for Mineralvandsfabrikken Frem haft en markant rolle i Ribes erhvervsliv, og det job er nu skiftet ud med et lignende job for Orana der ligger på Fyn.

På den måde er den lokale rolle blevet mere anonym, selvom han stadig sidder i Ribeboardet, og han er et dedikeret menneske, der er aktiv i sin fritid.

- Det var nemt at flytte hertil, og jeg føler, at der blev taget rigtig godt imod os, uanset hvor vi færdes. Jeg spillede lidt fodbold i Hviding IF, og jeg lærte hurtigt mange mennesker at kende, og jeg fik på rekordtid et godt socialt netværk. Da jeg kom til Frem, lærte jeg rigtig mange mennesker at kende, og jeg har haft let ved at få en ny social omgangskreds, siger Kristian Olesen.

Han er selv ikke i tvivl om, at det skyldes, at han kan lide at snakke med mennesker fra alle samfundslag via hans store sociale interesse i mennesker. Og han er vild med at skabe sociale relationer.

- Det er sjovt, når der pludselig opstår menneskelige relationer, og jeg kan godt lide, når jeg lærer mennesker at kende, og det er i min verden med til at få mange gode ting til at lykkes.

Annonce

Aktiv i fritiden

Når han ikke er på job, er han også fysisk aktiv. Det sker både på squashbanen, på en padeltennis bane og så på fodboldbanen. I de unge dage spillede han fodbold og den interesse er nu vendt tilbage.


Det var en sjov og fantastisk tid, da jeg var hos Frem, og jeg føler, at vi var med på en rejse, hvor der skete masser af udvikling. Jeg var med til at skabe konceptet Brødrene Adelhardt saft som i dag er top to i Danmark, som et af de aller stærkeste brands indenfor økologiske safter.

Kristian Olesen


- Jeg spiller lidt oldboysfodbold i Ribe Boldklub, og det er jeg ret vild med. Selvom kroppen ikke er, hvad den har været, så er det rart at holde sig i gang. Det bedste er, at vi bagefter har tid til at sidde og hygge os sammen, og jeg bliver nok mobbet lidt, fordi jeg er ham, der kommer ude fra Hviding. Men det tager jeg med, siger han med et smil.

Annonce

Det bedste er at træne unge

Da hans ældste søn spillede fodbold, var Kristian træner for holdet. Det var en opgave, han bestred igennem 12 år, og det gav ham mange gode oplevelser.

Kristian Olesen

Kristian Olesen er 48 år, næsten gift (hans egen fortolkning) og han har tre børn og to bonus børn. Han bor i Vester Vedsted inde mit i en skov, hvor der er højt til himlen.

Han er tidligere direktør for Mineralvandsfabrikken Frem, og han er nu europæisk salgsdirektør for Orana.

Han har været ungdomstræner i Hviding IF, og så har han været næstformand og Kultur og Aktivitetscenteret i Hviding.

- Det er jo en helt igennem fantastisk oplevelse at være en del af sine børns liv. Vi havde nogle fantastiske år sammen, og det er virkelig sjovt og berigende at være sammen med 20 fodbolddrenge, der hver uge møder op med godt humør. De unge og jeg har givet hinanden så meget, og det burde alle prøve. Jeg tror, at vi alle havde en oplevelse af, at vi kunne noget sammen. Jeg vil opfordre alle forældre til at tage en tørn i en fodbold, håndbold eller en anden idrætsforening, for man får så meget med derfra.

Annonce

Elsker storbyer

Sport, bevægelse og foreningsliv er dog ikke det eneste, der betyder noget for Kristian.

- Det bedste, jeg ved, er, når vi kan samle hele familien og tage på storbyferier alle sammen, og vi har da planer om at skulle afsted igen, når verden genåbner. Vi er gode til at lave noget sammen alle sammen, den ene dag laver vi noget, der er specielt for den yngste, og den næste dag er det for den ældste. Og så kan vi alle være sammen om at bade og slappe af i en pool eller drikke en kop kakao på en cafe. Det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg også godt kan lide at tage på storbyferie kun min kone og jeg, siger han.

Og da snakken kommer ind på, om han aldrig slapper helt af kommer svaret resolut.

- Hvis jeg skal bruge en søndag på at slappe af, skal det være fordi, jeg skal se Brøndby gennembanke FCK.

Annonce

En fantastisk rejse med Frem

Da Kristian blev ansat hos Mineralvandsfabrikken Frem, indgik han i et tæt samarbejde med indehaverne, Egon og Palle Adelhardt, og de skabte sammen en masse gode og sjove nye tiltag.

- Det var en sjov og fantastisk tid, da jeg var hos Frem, og jeg føler, at vi var med på en rejse, hvor der skete masser af udvikling. Jeg var med til at skabe konceptet Brødrene Adelhardt saft som i dag er top to i Danmark, som et af de aller stærkeste brands indenfor økologiske safter. Vi var tro ved brødrenes dna, og det var inspirerende at arbejde sammen med Egon og Palle omkring virksomhedens udvikling. Jeg lærte rigtig meget, og de mange gode timer i virksomheden glemmer jeg aldrig. Det var berigende, og det gav mig stor erfaring, som jeg har gavn af i mit nuværende job, siger han.

Annonce

De korte ?

Giv mig tre ord der beskriver dig selv?

- Ærlig, dedikeret og optimistisk.

Hvad kan du bedst lide ved at bo i Egebæk/Hviding eller Ribe?

- Jeg er tilflytter, og jeg er faldet godt til. Der, hvor jeg bor, er der fred og ro, og jeg er tæt på byen og dens fasciliteter, og det passer mig godt.

Hvad er du god til?

- Jeg er god til at få hjemmet til at fungere.

Hvad er din største last?

- Det er uden tvivl, at jeg vil gerne vil alt.

Hvad ville du gøre hvis du vandt 10 millioner i lotto?

- Så ville jeg tage min familie med på en jordomrejse.

Hvis vi to skal bruge resten af eftermiddagen sammen hvad skal vi så lave?

- Vi skal snakke om alle de minder og oplevelser, som vi to har haft sammen omkring mange års godt samarbejde, hvor jeg havde en central rolle hos Frem. Vi skal slutte med at spise på en af byens restauranter og drikke et godt glas vin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce