Annonce
Ugeavisen Ribe

Kæmpesucces med lækker kage: Huset Ribe har solgt tusindvis af fynske romkugler

Winni Bonnichsen er helt overvældet over, hvor stor en succes det har været at tage romkugler fra Nørre Aaby Bageri ind i Huset Ribe. Hun sælger nu mere end 1.000 romkugler om ugen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Huset Ribe har fået massiv succes med salg af romkugler fra Nørre Aaby Bageri. Dem og meget andet kommer med, når Huset Ribe åbner deres anden butik i gågaden til foråret.
Annonce

Ribe: Mellem 1.000 og 1.100 romkugler om ugen.

Så mange af den lækre specialitet lavet på Nørre Aaby Bageri på Fyn, der er kåret til Danmarks Bedste Romkugle, har medejer af Huset Ribe, Winni Bonnichsen, solgt siden midten af oktober.

- Jeg har egentlig kendt til romkuglerne i flere år, og efter Søren (ægtefælle og medejer af Huset Ribe, red.) og jeg smagte på dem, ville vi gerne have dem i vores butik. Jeg gik all in i slutningen af september med montre til dem og købte til at starte med 245 romkugler hjem uden at vide, om de ville blive solgt. Jeg tænkte, at hvis de ikke blev solgt, så kunne jeg give dem væk, men efter to dage var de væk, og siden er det bare eskaleret. Det er jeg mega positivt overrasket over, siger Winni Bonnichsen.

Annonce

Spændende butik på vej

Med den succes runder Huset Ribe et første år, hvor butikken i høj grad er kommet for at blive. Så meget, at man i 2021 som bekendt åbner butik nummer to, der hvor Flying Tiger ligger i dag.

Der er flere forskellige varianter af romkugler hos Huset Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Vi er en smule hemmelighedsfulde endnu omkring, hvad der skal være i de to butikker. Men jeg kan godt afsløre, at vi tager alle vores lækkerier og delikatesser over i det nye store lokale, og så tilføjer vi endnu mere af de velkendte mærker samt nye mærker. Det er vigtigt for os, at der er en masse varer med lokal forankring, så det bliver en meget spændende butik, siger Winni Bonnichsen, der tilføjer, at man får dobbelt så meget plads som nu i det nye lokale, hvor de også vil gøre plads til brugskunst og småmøbler.


Jeg gik all in i slutningen af september med montre til dem og købte til at starte med 245 romkugler hjem uden at vide, om de ville blive solgt. Jeg tænkte, at hvis de ikke blev solgt, så kunne jeg give dem væk, men efter to dage var de væk, og siden er det bare eskaleret.

Winni Bonnichsen om salg af romkugler


Hun forventer, at man er klar til at åbne i det nye lokale omkring 1. april. Derefter skal de nuværende lokale sættes i stand.

- Vi kunne ikke være mere glade for at være i Ribe. Byen skal have et cadeau for at have taget godt imod os, så vi er helt sikkert kommet for at blive, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce