Annonce
Ugeavisen Ribe

Kørte 900 km nord på om natten: Tyskere ville være i Ribe så tidligt som muligt

Benjamin Brandic og Johann Kinsler var nogle af de første tyskere, der mandag morgen ankom til Storkesøen i Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Både Storkesøen i Ribe og Ribe Camping har fået mange tyske gæster på besøg, hvor flere ankom allerede tidligt mandag morgen efter grænserne var åbnet.
Annonce

Ribe: Siden tidligt mandag morgen har biler med tysk indregistrerede nummerplader været set i massevis på vejene omkring Ribe. Ligesom så mange andre steder betød åbningen af grænsen mod syd, at rigtig mange tyskere fandt vej til Ribe, heriblandt til Storkesøen.

- Vi har sukket efter, at tyskerne skulle komme, og fra mandag morgen meget tidligt blev vi nærmest bestormet. Heldigvis var vi klar, for vi har gjort omhyggeligt rent endnu engang i alle vores hytter, og nu er det bare skønt at se alt det liv der er herude, siger medejer Anette Kirkegaard.

Hun kan blandt andet se, at der allerede fra denne weekend er helt booket ud, og det betyder faktisk, at juni ender med at blive en bedre måned end den normalt er. Hun understreger, at juli også ser så god ud, at man nærmest ikke har to sammenhængende ledige dage i samme hytte.

Annonce

Kørte hele natten fra Stuttgart

Nogen af dem, der kørte hele natten for at være i Ribe mandag morgen, var kammeraterne Johann Kinsler og Benjamin Brandic.

- Vi kørte 900 km fra Stuttgart om natten for, at vi kunne komme i gang med at fiske. Vi er helt afhængige af at fiske, og vi elsker at gøre det her ved Storkesøen, fordi der er gode fisk, og det er et godt område, fortæller de to, der gerne kommer til Storkesøen tre gange om året, og ikke kunne gennemføre nogle af deres bookinger fra tidligere på året.

Annonce

Flere danskere på camping

Også hos Ribe Camping har man i løbet af ugen taget imod mange tyskere, ligesom at mange fra vores naboland mod syd yderligere har booket ophold senere på sommeren. Samtidig kan medejer Anne Schested Hansen glæde sig over, at man har fået genudfyldt mange af de annulleringer, som udlændinge siden marts har måtte foretage.

-Vi kan se, at mange danskere har booket den sikre ferie her i Danmark, og det er dem, der har udfyldt de annullerede ophold, som udlændingene havde booket. Vi vil i år opleve flere, der bliver her i Ribe i flere dage end normalt, så vi håber at flere vil komme ud og opleve alt det fantastiske Ribe og området omkring os har at byde på, siger hun.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce