Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe: Kunderne er vilde med Toyota Louis Lund

Lars Hansen, der er medejer og eftermarkedschef hos Toyota Louis Lund, og indehaver Louis Lund glæder sig over, at kunderne er tilfredse med at handle hos Toyota i Ribe, Vejen, Varde og Esbjerg. Privatfoto
Toyota Louis Lund har modtaget en guldboomerang, der symboliserer kundernes tilfredshed.

Ribe: Alle fire forretninger hos Louis Lund har opnået den største udmærkelse for kundetilfredshed i Toyota regi, og de har dermed modtaget en boomerang i guld.

Boomerangen tildeles de Toyota forhandlere, som har en høj kundetilfredshed. Symbolet, som Toyota brugt i mange år, fortæller, at tilfredse kunder kommer tilbage.

Det giver naturligvis stor glæde og tilfredshed i firmaet.


Vi er både stolte og taknemmelige over vores kunders tilfredshed, og ikke mindst at de har brugt tid på at bedømme vores arbejde.

Louis Lund


- Vi arbejder konstant på kundeværdierne, som er: ”Åbenhed, gennemsigtighed, troværdighed, bekvemmelighed, tillid og ærlighed”. Dette arbejde har nu igen båret frugt, hvilket er blevet bekræftet med en boomerang i guld i alle vores fire afdelinger. Vi er både stolte og taknemmelige over vores kunders tilfredshed, og ikke mindst at de har brugt tid på at bedømme vores arbejde. Vi vil fortsat gøre en ihærdig indsats for at give vores kunder en mindeværdig oplevelse, hver gang de besøger vores forretninger, siger Louis Lund.

Der er over 80% af Toyota Louis Lunds kunder, der er gengangere, og det er bilforhandleren stolt af.

Toyota Louis Lund

Toyota Louis Lund har afdelinger i Ribe, Vejen, Esbjerg og Varde.

Firmaet startede i 1994 i Brøns med otte ansatte og har nu samlet set 100 ansatte. Ejerkredsen består af Dorte og Louis Lund samt Lars Hansen.

- Alle vores medarbejdere har ydet en stor indsats for at opnå vores flotte resultat. Vi har alle kunder i fokus, og vi kan se, at det virker. Toyota har i alle lande søsat et nyt træningsprogram som skal hjælpe os til at give vores kunder en endnu bedre og mindeværdig oplevelse, når de besøger vores bilhuse, siger Louis Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce