Annonce
Claus Christensen kalder Brorsonsmindes julefrokostmenu for traditionel på den utraditionelle måde. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Brorsonsminde har en julemenu med spræl i

Brorsonsmindes julefrokostmenu er med blandt andet laks, medister, and og ris ala mande - tilberedt med lidt "spræl".

Annonce
  • Claus Christensen kalder Brorsonsmindes julefrokostmenu for traditionel på den utraditionelle måde. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Der er mange lækre ingredienser på Brorsonsmindes julemenu, som kan bestilles til minimum otte personer. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Vi skal opføre os ordentligt - også når vi besøger butikkerne

Annonce
Ugeavisen Ribe

Se videoen: Planlægning af cykelsti begyndte i 2016 - nu kan Anne og Marks fire børn endelig cykle sikkert til skole

Annonce
Ugeavisen Ribe

- Vi har fået styr på alt: Nu åbner kendt kaffebar i nyrenoverede lokaler

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Amalie er ordblind, har gang i to job og netop stiftet et firma: - Jeg får energi af at have travlt

Ugeavisen Ribe

- Jeg var slet ikke i tvivl - jeg skulle leve af at spille fodbold: Nu sidder Nicolaj i en bank

Ugeavisen Ribe

Se de mange billeder fra Katedralskolens røde løber: 664 elever kom til gallafest i flotte rober og kreative køretøjer

Ugeavisen Ribe

Hvad sker der nu hos kendt restaurant? Derfor er til salg-skiltet fjernet fra vinduerne efter to års lukning

Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Ugeavisen Ribe

Ressourcestærke familier vender heldigvis hjem til Ribe: De skal være så velkomne

Annonce