Annonce
Portionerne på Hotel Ribes stegte panerede flæsk er store, og det smager ganske fortrinligt.Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Husmandskosten indtager Hotel Ribe

Fra på fredag den 10. februar vil man kunne få a la carte aftensmad på Hotel Ribe hver fredag og lørdag.

Annonce
  • Portionerne på Hotel Ribes stegte panerede flæsk er store, og det smager ganske fortrinligt.Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Det er primært Tinne Rieck, der vil stå i køkkenet fredag og lørdag, når Hotel Ribe åbner op for a la carte mad.Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Niels Toft og Tinne Rieck har store forhåbninger til, at Hotel Ribe nu åbner op for a la carte mad.Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Det er primært Tinne Rieck, der vil stå i køkkenet fredag og lørdag, når Hotel Ribe åbner op for a la carte mad.Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

- Jeg har en drøm: Anja droppede sit chefjob - nu vil hun hjælpe andre chefer

Annonce
Ugeavisen Ribe

Vi skal opføre os ordentligt - også når vi besøger butikkerne

Annonce
Ugeavisen Ribe

Se videoen: Planlægning af cykelsti begyndte i 2016 - nu kan Anne og Marks fire børn endelig cykle sikkert til skole

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

- Vi har fået styr på alt: Nu åbner kendt kaffebar i nyrenoverede lokaler

Ugeavisen Ribe

Amalie er ordblind, har gang i to job og netop stiftet et firma: - Jeg får energi af at have travlt

Ugeavisen Ribe

- Jeg var slet ikke i tvivl - jeg skulle leve af at spille fodbold: Nu sidder Nicolaj i en bank

Ugeavisen Ribe

Se de mange billeder fra Katedralskolens røde løber: 664 elever kom til gallafest i flotte rober og kreative køretøjer

Ugeavisen Ribe

Hvad sker der nu hos kendt restaurant? Derfor er til salg-skiltet fjernet fra vinduerne efter to års lukning

Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Annonce