Annonce
Sabin Begic (t.v.) glæder sig over, at han har fået kokken Zaid med til at drive restaurant Jacob A Riis. Foto: Bo Maimburg
Ugeavisen Ribe

Kendt værtshusholder bliver restauratør: Sabin er blevet spurgt mange gange, og nu åbner han bøf- og pastahus

Igennem mange år har Sabin Begic drevet værtshuset Café Valdemar med stor succes. Nu åbner han en restaurant 1. februar på domkirkepladsen i Ribe. Og der vil ske ændringer, lover han.
Annonce
  • Sabin Begic (t.v.) glæder sig over, at han har fået kokken Zaid med til at drive restaurant Jacob A Riis. Foto: Bo Maimburg
  • Nu kommer der nyt liv i restauranten på domkirkepladsen. Foto: Bo Maimburg
  • Sabin Begic har fået lavet nyt logo til restauranten. Foto: Bo Maimburg
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Den strandede vandflyver ved Mandø

Ugeavisen Ribe

Kæmpe respekt for den danske sundhedsstab: Rikke, Mathias og alle andre leverer en formidabel indsats

Ugeavisen Ribe

Så er der redt op på hustagene: Det er mange år siden, ynglende storke slog sig ned i byen, men entusiaster har gjort hele fire reder klar

Ugeavisen Ribe

Ribes mindste hus har eksisteret i mere end 500 år: Ældre turister spørger stadig efter det

Ugeavisen Ribe

Jeg er stolt af min søn - også selvom jeg har haft den konstante frygt: Vores soldater har brug for støtte, for de er vigtige

Ugeavisen Ribe

Dansk Slager Parade-show i Ribe bliver gentaget næste år

Ugeavisen Ribe

Hvorfor skal det altid være nemt og hurtigt med mad? Hos os kan kødsaucen tage fire timer at lave

Annonce