Annonce
Lone Olstrup og Yvonne Christoffersen har gjort 200 bundter med påskeliljer klar til kunderne i Quickly.Foto: Kurt Rasmussen
Skibhus Avisen

Blomster mod Covid-19: Påskeliljer holder coronaen stangen på Skibhusvej

De seneste to fredage har Kvickly uddelt gratis buketter med påskeliljer til deres kunder for at rose dem for deres samfundssind.
Annonce
  • Lone Olstrup og Yvonne Christoffersen har gjort 200 bundter med påskeliljer klar til kunderne i Quickly.Foto: Kurt Rasmussen
  • Tristan og Katrine har netop modtaget en buket påskeliljer. - Det er da dejligt at få sådan en buket, og man kommer jo helt i forårsstemning. Vi passer også meget på ikke at være med til at smitte andre. For eksempel står jeg her foran Kvickly med vores barn lige nu, mens min mand er ind at handle, fordi vi ikke skal være mere end én der går ind ad gangen, så vi må vente udenfor. Vi prøver at gøre, hvad vi kan, for at passe på, siger Katrine.
  • - Det var da dejligt. Tak for det, siger Jette Wiig med et smil, da hun får overrakt en gratis buket. - Jeg har det rigtig fint med reglerne, for jeg synes, de er til vores allesammens bedste, Hvis vi alle sammen har tjek på reglerne skal det jo nok gå. Jeg passer meget på, og jeg kører med på den bølge, for når vores eksperter har fortalt, at jeg skal passe på, så gør jeg det også.
  • Ruth har netop modtaget en buket påskeliljer på vej ud af Kvickly. - Jeg synes, det er en alletiders ide. Så tænker man jo også lige over situationen, mens man er derhjemme og kigger på buketten. Jeg er helt med på, at vi skal passe på, og jeg har ingen problemer med at overholde reglerne, siger hun.
  • Flemming Christiansen har netop modtaget en buket påskeliljer af Yvonne og spørger, om de er økologiske. - Det er jo sundt med noget grønt, spøger han og siger, at han selvfølgelig ikke har tænkt sig at spise dem. - Men det er da dejligt at få en buket blomster, og jeg tror, min mor bliver glad for den, siger han og roser Kvickly’s måde at håndtere coronareglerne på. - Jeg følger alle regler, for det skal vi da. Det er jo vigtigt, at vi ikke smitter hinanden, siger han.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce