Annonce
Skibhus Avisen

Fire julegudstjenester i Fredens Kirke

Du kan komme til fire julegudstjenester i Fredens Kirke. Arkivfoto: Robert Wengler

Skibhus: Julen er lige om det berømte hjørne og der skal tændes op i ovnene ude i køkkenerne i Skibhuskvarteret til juleanden, flæskestegen, de brunede kartofler og hvad der ellers hører til på en juleaften.

Juleaftensdag, 24. december, kan man også gå i kirke, hvad mange selvfølgelig benytter sig af, også som en ren tradition.

I Fredens Kirke på Skibhusvej er der 24. december fire julegudstjenester i løbet af formiddagen og eftermiddagen, man kan være med til.

Annonce

Den første finder sted klokken 11 ved kirkebogsførende sognepræst Christian Larsen. Nummer to finder steder klokken 13 ved præst Karin Jeldtoft Jensen, nummer tre klokken 14.30 ved præst Lise Marie Ranum og den sidste klokken 16 ved præst Sigrid Hougaard. Alle fire julegudstjenester varer omkring en times tid, oplyser kirken på kirkens hjemmeside.

To mere

Skulle man have lyst til det, så er der ligeledes en højmesse 1. juledag, 25. december, klokken 10 ved Christian Larsen, og yderligere en højmesse 2. juledag klokken 10 ved Sigrid Hougaard.

Fredens Kirke oplyser på kirkens hjemmeside, at man ved gudstjenesterne og de kirkelige handlinger skal kunne vise et gyldigt coronapas, pcr- eller hurtigtest ved indgangen for at komme ind.

Annonce
Skibhus Avisen

Claus har droppet webshoppen: - Jeg plejer med et glimt i øjet at sige, at der er to ting, man ikke skal finde på nettet: Det er sit instrument og sin livsledsager

Annonce
Skibhus Avisen

Skiftede den hvide kittel ud med det hvide lærred: Den 26-årige sygeplejerske Mathilde springer ud som kunstner efter at have malet med psykiatriske patienter

Annonce
Skibhus Avisen

Ingen lærerer eller vikarer til de ældste elever: Corona rammer Odense-skole

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skibhus Avisen

Ny bager med engelskklingende navn åbner i Odense til april: - Smør er vigtigt og det er sjovt at prøve nye ting af

Skibhus Avisen

Skiftedag i lægehus med 3300 patienter får ikke tårekanalerne i arbejde hos snart 69-årig læge: - Jeg tror ikke, jeg vil græde

Skibhus Avisen

En byggeplads tager form: Arbejdet med at skabe kontorhus til 1600 medarbejdere i gang

Skibhus Avisen

Zelinas far faldt i havnen og døde: - Min mor ringede mig hjem fra arbejde, og så kom jeg hjem og spurgte, hvor far var, og så sagde hun, at han var død

Skibhus Avisen

Kendt erhvervsmand indsat som midlertidig direktør for Odense Glasværk: - Det er en evig kamp

Skibhus Avisen

Gourmetsted i Odense lukker ned: Stopper på grund af sygdom

Annonce