Annonce
Skibhus Avisen

Se de flotte billeder: Kong Vinter viste sig fra sin smukkeste side

Kælkebakkerne blev både brugt af børn og voksne. Her er det Steen Holm, der tager sig en tur ned ad én af de stejlere bakker. Han synes dog, at kommunen burde få gjort bakkerne lidt mere kælkevenlige. - De er ret bumpede nogle steder, hvor der også er nogle ret store sten, sagde han. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Mange odenseanere havde valgt at starte vinterferie på Stige Ø, hvor både børn og voksne tumlede op og ned ad de mange bakker eller benyttede det flotte vejr til en omgang tiltrængt motion.

Stige Ø: Efter et par dage med lige lovlig lave temperaturer og en vind, der fik det til at føles endnu koldere, bød vinterferiens første dag på vindstille solskin omkring frysepunktet.

Mange børnefamilier valgte derfor at tage kælken under armen eller i bagagerummet og gå eller køre til den nærmeste eller bedste kælkebakke.


Annonce

Når vi ikke kan komme i fitnesscenter, må vi træne udenfor, og det her er rigtig god træning.

Henning Iversen, Agedrup


Nogle af dem findes på Stige Ø, hvor der igennem det meste af lørdagen var godt optaget på parkeringspladsen.

De mange biler på parkeringspladserne vidnede om, at der var mange, der havde valgt at tage til Stige Ø. Der var dog rigeligt med plads og afstand i mellem familierne. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Her fandt man blandt andet Ib og Lone Nielsen, som var taget fra Kerteminde til Odense for at mødes med børnebørnene. Her havde de slået taget op på deres særlige mini-camper og lavet bål klar.

Ib og Lone Nielsen kan nærmest campere, hvor som helst med deres minicamper, hvor taget kan hæves, så der pludseligt bliver plads til en seng. - Den er også god, hvis man er på besøg hos nogen og har fået lidt for meget rødvin, sagde Lone Nielsen med et smil. Foto: Birgitte Carol Heiberg

- Normalt tager vi altid til Norge, men det kan vi jo af gode grunde ikke i øjeblikket. Så må vi jo hygge os her, sagde Ib Nielsen.

Indebrændt energi

Mens de fleste var søgt mod Stige Ø for at prøve kræfter med nogle af de mange forskellige kælkebakker, benyttede andre det gode vejr til at få brændt noget energi af på nogle lidt mere selvdrevne former for motion.

Hvis man hører til de mennesker, der kan lide at vinterbade, så kanalen ved Stige Ø sikkert tillokkende ud. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Henning Iversen og datteren Mille Iversen fra Agedrup havde sat sig for at skulle gå seks kilometer med et tungt dæk på slæb.

- Når vi ikke kan komme i fitnesscenter, må vi træne udenfor, og det her er rigtig god træning, sagde Henning Iversen, der tidligere har deltaget i tv-programmet "Korpset", hvor almindelige danskere fik lov til at prøve kræfter med nogle af de prøvelser, som aspiranter til Jægerkorpset bliver udsat for.

Henning og Mille Iversen var dog ikke alene om at bruge dæk til at få pulsen op.

Team Unicorn var taget til Stige Ø for at træne på forhindringsbanen frem mod forhindringsløbet Nordic Race, der løber af stablen i juni. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Morten Bang Andersen, Signe Emilie Nielsen, Mikkel Gummesen og René Sonny Hansen var taget til Stige Ø for at træne frem mod forhindringsløbet Nordic Race og kæmpede sig blandt andet igennem en tunnel af dæk.

- Vi har valgt sommerudgaven af Nordic Race, men vi bliver jo nødt til få trænet til det, sagde Morten Bang Andersen, der pegede på, at de fire venner stiller til start under navnet "Unicorn".

Skibet "Fremad" var også i aktion lørdag, hvor det brød isen i kanalen ved Stige Ø. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Annonce
Annonce
Skibhus Avisen

Simon skal kigge i alle retninger: - Det er det, jeg har drømt om

Annonce
Annonce
Skibhus Avisen

Stig Tøfting skifter til Marienlyst - men kun på sin gps

Annonce
Forsiden netop nu
Skibhus Avisen

Preben Schack er 30 år ældre end de fleste på sit hold: Når sønnen afleverer kuglen - Så scorer far

Skibhus Avisen

Tag med i Lunden: Frisør samarbejde

Skibhus Avisen

Snart klar: Ny café eller noget 'bageragtigt' på vej ved Netto-butik

Skibhus Avisen

Bygherren er tidligere soldat i Livgarden: Her bygger han 78 spritnye lejeboliger

Skibhus Avisen

Skoleleder takker af og stopper også som pendler: Nu skal Lars ud i sit drivhus

Skibhus Avisen

Avisen på bodega: - Vi har en masse hygge, sjov og ballade

Skibhus Avisen

266 rækkehuse på vej ved eventyrdigters store skov: - Det går rimelig tjept

Skibhus Avisen

Der er kun 15 medlemmer i Henriks klub: Nu sejler medlemmerne mest for andres skyld

Skibhus Avisen

57 bæredygtige huse står klar næste sommer: - Det er et godt område at bygge i

Annonce