Annonce
Skibhus Avisen

Thomas er blevet skydeskive for grimme kommentarer: - Nogen skriver, at jeg vil slå folk ihjel

Thomas Skov Jensen. Vollsmose Torv. Mundbind. Foto: Kristian Isaksen
Thomas Skov Jensen vil gerne understrege, at han på grund af sine lidelser hverken kan bruge mundbind eller visir. Det fortæller han i kølvandet på sidste uges artikler her i mediet.

Vollsmose: I den forgangne uge gik bølgerne højt på avisens facebookside, da historierne om mundbindspolitikken fra Vollsmose Torv blussede op.

Thomas Skov Jensen fortalte om sin oplevelse med at blive smidt ud af vagterne for ikke at bære mundbind, selvom han er fritaget.

Det har fået mange til at kommentere i mindre høflige vendinger - blandt andet om, hvorfor han ikke bare bruger visir.

Annonce

Det er avisens fejl, og det beklager vi. For Thomas Skov Jensen gjorde opmærksom på, at han heller ikke kan bære visir.


Jeg er ikke en sølvpapirshat, der mener, at det ikke hjælper med værnemidler eller at corona slet ikke eksisterer for den sags skyld. Jeg støtter op, men jeg har bare lidelser, der gør, at jeg ikke kan. Og jeg føler mig forskelsbehandlet af centret

Thomas Skov Jensen


- Jeg har købt og prøvet mundbind. Men jeg kan bare ikke have det på. Jeg bliver dårlig og svimmel og er lige ved at dejse om. Jeg kan slet ikke holde det ud. Det er ikke noget, jeg bare kan tvinge mig selv til. Jeg har angst og klaustrofobi og med både mundbind og visir føler jeg mig spærret inde, siger Thomas Skov Jensen og understreger, at han altså ikke er imod mundbindene.

- Jeg er ikke en sølvpapirshat, der mener, at det ikke hjælper med værnemidler eller at corona slet ikke eksisterer for den sags skyld. Jeg støtter op, men jeg har bare lidelser, der gør, at jeg ikke kan. Og jeg føler mig forskelsbehandlet af centret, fortæller han.

Grimme kommentarer

Derudover meddeler han, at internettets svinehunde har kastet sig over ham som et let bytte.

- Der er mange, der skriver mindre pæne ting. Nogen kalder mig en tøs, andre har skrevet, at jeg er med til at slå folk ihjel. Det er lidt hårdt, men jeg er vant til det. Jeg er stor fortaler for Vollsmose og arbejder frivilligt herude. Når man gør det, må man forvente at høre fra alle dem, der ikke kan lide Vollsmose. Når alt det er sagt, skal jeg huske at sige, at masser af mennesker har støttet mig.

Avisen rettede henvendelse til centret, der holder fast i sin politik om at afvise alle uden mundbind uanset fritagelse.

Erhvervsstyrelsen har tidligere omtalt sig i favør for centret, men har trukket sin støtte tilbage, da loven og vurderingen af dens tolkninger suverænt ligger ved Sundhedsministeriet.

Herfra afventer avisen stadig svar.

Annonce
Annonce
Skibhus Avisen

Der er kun 15 medlemmer i Henriks klub: Nu sejler medlemmerne mest for andres skyld

Annonce
Annonce
Skibhus Avisen

57 bæredygtige huse står klar næste sommer: - Det er et godt område at bygge i

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce