Annonce
Ugeavisen Sønderborg

30 ølhaner venter: Snart kan du sige Skaal i det tidligere Brøggeriet

Henrik Danekilde og Anna Gammelgaard er snart klar til at tage i mod kunderne hos Skaal på Rådhustorvet. Foto: Henrik Rath
Efter ombygning og knap så strenge corona-restriktioner genåbner det tidligere Brøggeriet på Rådhustovet som ølmekka på torsdag under navnet Skaal.

Sønderborg: I kølvandet på genåbningen af restauranter og caféer kommer der nu endnu et nyt tilbud til sultne og tørstige sjæle i Sønderborg. For mens nedlukningen har stået på, er det tidligere Brøggeriet på Rådhustorvet blevet bygget om til Skaal - udtales skål og lever da i høj grad også op til forgængerens ølimage.

- Vi får 24 forskellige fadøl, som løbende vil blive skiftet alt efter, hvad der er sæson for og til at få fat i. For det bliver ikke kun de store bryghuse, men også mikrobryggeriernes øl at finde hos os, forklarer Henrik Danekilde, som sammen med Anna Gammelgaard vil være at finde bag baren og i restauranten hos Skaal.

Ud over fadøl kommer 30 forskellige flaske- og dåseøl på drikkekortet. Man kan i øvrigt selv følge med, hvad der er at få, ved at downloade app'en "Digital Pour" til sin mobiltelefon.

Annonce

Smørrebrød med mere

- Vi vil også gøre en del i smørrebrød til frokost og ellers  levnede musik og god stemning til det mere modne publikum. Her har der manglet nogle tilbud, tilføjer Anna Gammelgaard, som stammer fra Asserballe Skov og tidligere har arbejdet i Wunderbar i byen.


Der kommer 24 forskellige fadøl, som løbende vil blive skiftet alt efter, hvad der er sæson for og til at få fat i. For det bliver ikke kun de store bryghuse, men også mikrobryggeriernes øl at finde hos os.

Henrik Danekilde


Skaal er imidlertid ikke kun for ølentusiaster, understreger Henrik Danekilde og henviser til stedets cocktail- på drinkskort. Men også middag og et glas vin med vennerne, eller måske bare en kop kaffe, er muligt.

Der åbnes torsdag 13. maj kl.11.00 med den hensyn til corona-restriktioner, som er påkrævet.

Den første Skaal slog dørene op midt i København tilbage i 2017, Det er bar- og nattelivskoncernen Rekom samt ølekspert Jens Ungstrup, som står bag Skaal.

13. maj kl.11.00 åbner Skaal på Rådhustorvet. Foto: Henrik Rath
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce