Annonce
Ugeavisen Sønderborg

BALS først i Verden med kurve i genbrugsplast

BALS-direktør Lars G. Andersen (tv) og managing director i ACCAinstore René Elgaard. Foto: Jens Eilertsen
De 10 Kvickly og brugser har fået kurvene - Fakta kommer med senere.
Annonce

Sønderborg: Brugsen for Als og Sundeved (BALS) er først i Verden til at bruge indkøbskurve, der er fremstillet af plast samlet i europæiske byer og spanske havne. Kurvene findes i dag i de to Kvickly og otte brugser, og på et senere tidspunkt kommer de tre Fakta-butikker i BALS-familien med.

De EuCertPlast certificerede kurve er fremstillet i Spanien, og de sælges af firmaet About Customer Care Always (ACCA Instore), der mødte op i Kvickly Sønderborg sammen med BALS-direktør Lars G. Andersen for at fortælle om nyindkøbet.

Annonce

Også kundevenlige

Direktøren understregede, at kurvene ikke kun er miljørigtige - de er også kundevenlige - og han glædede sig over, at BALS, der også har droppet bonerne og bruger poser i genbrugsplast, igen kan være firstmover på miljøområdet.

- Kurvenes plastmateriale er af en bedre kvalitet, kurvene de vejer mindre, er mere robuste og så har de støjsvage gummihjul med kuglelejer. Det er dejligt, at vi kan gøre en reel forskel for kloden her og nu, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af vores kundekurve, sagde Lars G. Andersen.


Kurvenes plastmateriale er af en bedre kvalitet, kurvene de vejer mindre, er mere robuste og så har de støjsvage gummihjul med kuglelejer. Det er dejligt, at vi kan gøre en reel forskel for kloden her og nu, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af vores kundekurve.

BALS-direktør Lars G. Andersen


Hvor meget det koster ekstra at foretage et miljørigtigt kurveindkøb, ønskede BALS-direktøren ikke sige.

Christina Priisholm, der er projektmanager i ACCA Instore fortalte, at der er brugt 100 procent genbrugsplast til selve kurven, men i markedsføringen oplyses det, at der er tale om 95 procent genbrugsplast. Forklaringen er, at der er hjul under kurvene og at man således ikke kan sige, at kurvene består af 100 procent genbrugsplast.

Der er ikke første gang, BALS hanvler med ACCA Instore. I 2018 installerede virksomheden kurvelifte ved kasserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce