Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kom så Sønderborg - sidste chance for at hjælpe Iskonditoriet til sejr

Åh, disse minder - Anette og Christian Telling efter sejren i 2020. Foto. Jens Eilertsen
Fjellerup Vaffelbageri står til at vinde konkurrencen - med mindre op imod 1000 sønderborgere sender SMS-koden IS 120 til 92 45 24 04 inden klokken 16.

Sønderborg: Iskonditoriet kan godt skyde en hvid ispind efter titlen Danmarks Bedste Ishus 2021, hvis ikke op imod 1000 sønderborgere inden i dag, onsdag, klokken 16, og bakker  op. Fjellerup Vaffelbageri, Glesborg, fører med 4558 stemmer mod Iskonditoriets 3813.

Det kræver altså en helt fantastisk lokal opbakning, hvis den hyggelige isbistro på havnen med den søde betjening, den fantastiske udsigt og den uovertrufne Kisling-kaffe skal vinde. Vil man give Iskonditoriet et sidste rygklap, skal SMS koden IS 120 sendes til 92 45 24 04. Det koster kun almindelig SMS-takst.

Vildt

Det er lidt vildt at tænke på, at Iskonditoriet faktisk førte både mandag morgen og igen tirsdag morgen, men i Glesborg gik Vaffelbageriet til makronerne, og det lykkedes at mobilisere en helt fantastisk lokal opbakning.

Intet er opgivet, men hvis vi skal give det hele et positivt spin, så er en andenplads ikke så tosset. På nuværende tidspunkt har Iskonditoriet godt 300 stemmer mere end det antal, der rakte til en førsteplads i 2020.

Vi skal da lige have med, at tredjepladsen, Café Stryhns, Hjerting, faktisk var på førstepladsen på et tidspunkt, men cafeen løb ind i en nedsmeltning og har omkring 1000 stemmer færre end Iskonditoriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce