Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Flippermaskiner, retrokonsoller og kendte youtubere: Gaming i alle former fylder Universe

Thomas Bjørn-Lüthi (tv.) medejer af Sailing Games ApS. PR-foto
Gaming i alle former fylder Universe den 30. april, hvor der er Gaming Festival.

Sønderborg: Lørdag den 30. april fylder gaming i alle former Universe Science park fra 10-17. Gaming med alt hvad det indebærer fra de nyeste SIM-spil, gamer Youtubere og til den gang gaming var flippermaskiner.

Den alsiske spillevirksomhed Sailing Games er med helt fremme i gaminguniverset og har udviklet et nyt eSailing SIM-spil, der skal videreføre og udvikle sporten til nye højder. Gæsterne bliver de første, der afprøver spillet live.

- Vi glæder os meget til at lade gæsterne til Gaming Festivalen i Universe afprøve og teste det nye spil og samtidig kan vi præsentere, at Sønderborg by kommer med i spillet på grund af vores samarbejde med 2022 Optimist European Championship Sønderborg Denmark. Det er første gang Sønderborg bliver en by i en virtuel sport og så en virtuel Olympisk sport, udtaler Thomas Bjørn-Lüthi medejer af Sailing Games ApS og fortsætter:

Annonce

- Fremtiden ser meget lys ud for eSailing, der bl.a. har været en stor del af den Olympiske komites virtuelle satsning. Og for os som firma med nu 16 fuldtidsansatte og et fuldt eventprogram 2022 i både Danmark og Tyskland, ser fremtiden også lys og spændende ud.

Udover Sailing Games ApS kan gæsterne prøve 14 andre firmaer/foreninger, der alle har gaming som fællesnævner. Hele Gaming Festivalen deles ind i fire kategorier.

Kendte youtubere

Fremtidens fysiske spil, Sejeste SIM spil, Klassikerne og Alt det rundt om. Det giver alle gæsterne en mulighed for at prøve forskellige former for spil og tale med udstillerne om deres passion for gaming.

De kendte youtubere Lasse Vestergaard og Jørgen Bjørn er klar på ”Meet and greet” med gæsterne, og dem der har interesse i at høre om livet som youtuber eller udfordre dem i en af kategorierne på dagen.

De populære SIM-spil eller simuleringsspil er videospil, som gentager et aspekt af virkeligheden for spilleren, kommer til at fylde en del på dagen og de besøgende kan prøve at danse, køre race, sejle, spille høvdingebold og meget mere.

De børn, som er gæster på Gaming Festivalen, kan også prøve at programmere og udvikle lyde til et Universe-spil ud fra deres egne tegninger. Hvis det er de ikke digitale spil, der trækker, er der rig mulighed for at spille brætspil og flipperspil helt tilbage fra 70érne.

Om Universe:

Er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en selvejende non-profit fond, hvis formål er at gøre børn og unge begejstrede for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri.

Parken er fyldt med oplevelser, der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 141.000 gæster, hvoraf de ca. 10 procent er skolebesøg.

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Oldtimerløbet i Gråsten er tilbage efter coronapause

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Teglværksspillet på Cathrinesminde er klar igen

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Øvre Perlegade-butikker har fået besøgskat

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Skriv en sang og vind 12.000 kroner

Ugeavisen Sønderborg

Mangler du penge til en bygningsforbedring? Så er der muligheder i en ny landpulje

Ugeavisen Sønderborg

Alt for meget genanvendeligt affald går til spilde: Genbrugspladser indfører skrappere sortering

Ugeavisen Sønderborg

Knæk Cancer Golf søndag - tilmelding stadig åben

Ugeavisen Sønderborg

Debat: Lad os skabe udvikling på Nordals sammen dem, der bor der

Ugeavisen Sønderborg

Gratis shuttlebus for turister i Sønderborg er parkeret

Ugeavisen Sønderborg

Dem sagde vi farvel til

Ugeavisen Sønderborg

Kendt bankmand krydser gaden i Sønderborg: - Den lokale nærhed og forankring tiltaler mig

Ugeavisen Sønderborg

Det Danske Spejderkorps nedlægger tre spejdergrupper på Nordals

Ugeavisen Sønderborg

Trængsel på kajen lørdag: Grønne biler og musikalske unge

Ugeavisen Sønderborg

Duo klar med musikquiz og show - de spiller gratis for dig

Ugeavisen Sønderborg

Se billederne: Humøret var højt da 170 damer gav den gas i Nordborg

Annonce