Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Giv den gamle PC nyt liv

Alslug har sat sig for at udbrede kendskabet til Linux gennem installations-arrangementer. Foto. Arkivfoto

Alssund Linux Brugergruppe lover en god og gratis oplevelse til alle, der kommer til installationsfest lørdag 12. majh.

Sønderborg: Linux er et moderne styresystem, som er gratis og som ifølge Jørgen Rubæk, Alssund Linux Brugergruppe, giver nyt liv til en ellers ubrugelig PC. Linux kan bruge mail, Google, NemID, netbank, skat, fotos, Youtube, Spotify, netaviser, netradio, dr.dk og meget andet.

- Linux starter på 30 sekunder - også om fire år. Til en kontor-PC kræves der ikke et stort grafikkort og der er ikke virus i Linux. En stor, gratis kontorpakke følger med, fortæller Jørgen Rubæk.

Der holdes Linux-installation lørdag 12. maj klokken 13 og 17 i foreningens lokale i Aktivitetscenteret på Ullerup Skole. Erfarne brugere i PC-foreningen Alslug hjælper gratis med installeringen, der tager et par timer.

- Man kan jo få installeret Linux i den gamle bærbare, og falder styreprogrammet i god smag, er man velkommen til at besøge os ved et følgende arrangement medbringende en eller flere af hustandens andre og måske nyere computere, siger Jørgen Rubæk.

Han lover en personlig og grundig introduktion på alle medbragte PCere og understreger, at alt er gratis. Passwords til mail og internet skal medbringes, men Linux-folkene lukker øjnene, når de skrives.

- Vi håber, at vores gæster stiller rigtigt mange spørgsmål, slutter Jørgen Rubæk, der er bestyrelsessekretær i Alssund Linux Brugergruppe.

Linux starter på 30 sekunder - også om fire år.

Jørgen Rubæk, Linux
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce