Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Giver 15 millioner tilbage til kunderne: Sønderjyske bilister deler overskud

Coronarestriktionerne har betydet færre biler på vejene, og det har blandt andet bidraget til et fornuftigt regnskab hos GF Grænsen. Foto: Stock, GF-arkiv
Restriktionerne i foråret 2020 betød færre biler på vejene og dermed færre skader. Derfor kan GF Grænsens medlemmer med bil dele et overskud på 15 millioner kroner.

Sønderjylland: Coronapandemien koster mange penge, men ét sted har den betydet et overskud.

Hos forsikringsselskabet GF Grænsen er overskuddet på bilforsikringen i år på knap 15 millioner, og de penge går tilbage til de kunder, som har en bilforsikring i firmaet.

- 2020 var på grund af corona et på mange måder besværligt år, men vi kan glæde os over, at de færre biler på vejene - specielt i foråret - også har betydet færre skader på bilerne. Det er en af årsagerne til millionoverskuddet i GF Grænsen, siger Svend Erik Danielsen, der er formand for GF Grænsen, i en pressemeddelelse.

I denne uge får de sønderjyske bilforsikringstagere besked om, hvad overskudsdelingen konkret betyder for dem hver især i kroner og øre.

Annonce

Er ejet af medlemmerne

Når forsikringsselskabet tilbagebetaler overskuddet til kunderne er det, fordi GF er ejet af medlemmerne. Grundidéen har altid været, at medlemmer - og ikke aktionærer - skulle dele årets overskud.

Rent praktisk foregår det på den måde, at den enkeltes andel af overskuddet trækkes fra prisen på forsikringerne, efterhånden som de fornys i 2021.

GF Grænsen er en af i alt 34 forsikringsklubber i det medlemsejede GF Forsikring og har kontorer i Sønderborg, Kollund og Tønder.

GF Forsikrings medlemmer i hele Region Syddanmark deler et samlet overskud på knap 72 millioner kroner på bilforsikringerne og mere end 19,4 millioner kroner på deres andre forsikringer.


2020 var på grund af corona et på mange måder besværligt år, men vi kan glæde os over, at de færre biler på vejene - specielt i foråret - også har betydet færre skader på bilerne.

Svend Erik Danielsen, formand for GF Grænsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce