Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Iskonditoriet hægtet af - hjælp Sønderborg til sejr

Anette og Christian Telling er sikret mindst en andenplads - men med lidt hjælp kan sejren fra 2020 gentages. Foto: Jens Eilertsen
Fornyet dramatik i kampen om at blive Danmarks Bedste Ishus - send SMS koden IS 120 til 92 45 24 04, hvis du vil hjælpe Iskonditoriet i Sønderborg til sejr. Det koster kun almindelig SMS-takst.

Sønderborg: Det er nu, du skal sende en SMS, hvis du synes, at titlen Danmarks Bedste Ishus skal til Sønderborg. Mandagens førsteplads blev nemlig tirsdag vekslet til en andenplads for Iskonditoriet på havnen, og i skrivende stund er der 240 stemmer op til førstepladsen, som besættes af Fjellerup Vaffelbageri, Glesborg.

Det lyder som en føring, der er vanskelig at hente, men det er ikke umuligt. Mandag var vaffelbageriet nemlig også foran med omkring 250 stemmer, men så satte Iskonditoriet en spurt ind og overtog føringen - endda med omkring 200 stemmer. Så der er ikke noget, der er afgjort endnu.

Vil du stemme på Iskonditoriet, skal du sende SMS koden IS 120 til 92 45 24 04. Afstemningen slutter onsdag 14. april (i morgen) klokken 16.

Annonce

I skrivende stund har Iskonditoriet lige over 3500 stemmer - det antal rakte til sejr i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce