Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Jazz på Gendarmeriet

Medlemmer af Art Ensemble Syd: Louise D. E. Jensen, HJ Julius og Simon Spang-Hanssen. Foto: Mette Knudsen

Rinkenæs: Lørdag den 1. april spiller Sønderborgs helt eget ensemble, Art Ensemble Syd, jazzede toner i den gamle efterskole. Ensembleleder, Niels Præstholm, lover publikum en fandenivoldsk musikalsk oplevelse.

- Som publikum vil man helt sikkert blive musikalsk udfordret, men også forkælet, lover Niels Præstholm, der udover sin rolle som ensembleleder og bassist også står for at skrive musikken.

- Det er poetisk og til tider storladen jazzmusik. Smuk, men til tider også rå musik! Aftenen byder på musikalske overraskelser, fortæller Niels Præstholm i en pressemeddelelse. Han fortæller desuden, at musikken som bliver spillet på Gendarmeriet i 2017, bliver til en spritny albumudgivelse.

Art Ensemble Syd har eksisteret siden 2009 og tæller en række højt profilerede jazzmusikere fra Sønderjylland. Under ledelse af Niels Præstholm har ensemblet udgivet to CD'er, der har fået flotte anmeldelser i både ind- og udland.

- Det er fantastisk, at folk virkelig har fået øjnene op for os. Vi er stolte og glade over, at vi i år kan repræsentere Sønderborg ved en række højtprofilerede musikbegivenheder rundt omkring i landet, fastslår Niels Præstholm. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Formanden svarer

Annonce