Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Vand mod stress, nattisseri og eftervirkningerne fra kemo

Annachanell Staniok drikker af flasken med struktureret vand hele dagen. Foto: Jens Eilertsen
Naturlig energi fra vand har en fantastisk virkning, lover opfinderen af vandet. Indehaveren af Karmaloftet i Perlegade giver to gratis timer, så alle sønderborgere selv kan teste virkningen.

Sønderborg: Belysningen i rummet er dæmpet, og i de tre store læderstole sidder indehaveren af Karmaloftet i Perlegade, Annachanell Staniok, og to repræsentanter fra firmaet Addit Water, Jan Johan Jepsen og Torben Asbjerg. Det lille møde er centreret omkring den 100 kilo tunge keramikbeholder (NEO Naturlig Energi Optimering), som er stillet op under et vindue. Beholderen ligner en mellemting mellem et hjemmebrænderi og en puppe fra science-fiction filmen Cocoon, men det er hverken alkohol eller baby-rumvæsener, som kommer ud fra karret - det er naturlig energi.

Ugeavisen er mødt op for at høre, hvad det første danske NEO Center uden for Sjælland og Fyn kan tilbyde - og mærke den gode energi fra beholderen. Der er 12 NEO centre i Danmark og et par NEO Centre i Tyskland, England og USA.

Lindrer

Annachanell Staniok og Jan Johan Jepsen fortæller, at energien fra keramikbeholderen reducere mange af de bivirkninger, der opstår ved en kemobehandling. Stressede og personer med depression kan med stor gavn modtage den naturlige energi, ligeledes afhjælper den naturlige energi symptomer ved gigt, allergi og muskelsmerter, siger de - og fortsætter med at fortæller, at personer med sportsskader og andre skader vil opleve, at energien gør at man restituere/healer markant hurtigere. Sunde mennesker vil opleve øget velvære og få mere energi, lover trioen.

Torben Asbjerg griner og siger, at næsten alle - efter en time i stolen - med sikkerhed skal på toilettet. Jan Johan Jepsen fortsætter og fortæller historien om en kvinde, der havde en kræftdiagnose og som kun havde udsigt til at leve i få uger tilbage i 2019. Hun fik over længere tid behandlinger i et NEO Center, hvor hun oplevede at stort set alle bivirkningerne fra kemobehandlingen forsvandt. I dag er hun erklæret kræftfri.

Annonce

Naturlig Energi på flaske

- Vand har en medfødt naturlig energi, og meget af den naturlige energi forsvinder ved den unaturlige behandling, som vi i vores samfund udsætter vandet for. I den rette form kan vandet gøre en masse godt for vores celler, siger Jan Johan Jepsen, der hævder, at det energioptimerede vand virker både på mennesker, dyr og planter.


Vand har en medfødt naturlig energi, og meget af den naturlige energi forsvinder ved den unaturlige behandling, som vi i vores samfund udsætter vandet for. I den rette form kan vandet gøre en masse godt for vores celler.

Jan Johan Jepsen


Jan Johan Jepsen og Torben Asbjerg fra firmaet Addit Water. Foto: Jens Eilertsen

Jan Johan Jepsen siger, at den naturlige energi optimering fra keramikbeholderen, som indeholder nøje udvalgte planteenergier, kan optages ved at sidde i rummet, og ved at drikke vand fra en special designet flaske optimeres resultatet. Man har mulighed for at købe en flaske, som energiberiger vandet, og dermed få fordelene der hjemme.

Annachanell Staniok viser den flaske, hun altid har med sig, og som hun drikker af hele dagen. Centeret har også special fremstillede glas og en powerplate til at stille under almindelige glas og kopper, som tilføre den naturlige energi tilbage til vandet – som blandet andet kan aflæses på, at vandet bliver mere basisk. Vi prøver powerplaten og oplever, at den forandrer smagen på en kop kaffe.

Annonce

Energifelt

Jan Johan Jepsen beretning om, at det energifelt, keramikbeholderens energivand skaber, går lige i cellerne og altså har en positiv virkning på alt fra hurtig restitution til bivirkninger fra kemoen, får ugeavisen til at bede om en eller anden form for dokumentation. Vi får nummeret til den kvinde, som har haft kræft - det vender vi tilbage til - og henvises i øvrigt til hjemmesiden. Her ser vi den tidligere professionelle golfspiller Steen Tinning på engelsk fortælle, at han har lidt af voldsom pollenallergi. Efter at han begyndte at drikke struktureret vand og besøge NEO Centre er allergien forsvundet.

Syv andre personer står frem på hjemmesiden med navn og fortæller om alt det gode, NEO konceptet har gjort for dem.

Annonce

To gratis timer

Alligevel ved Annachanell Staniok godt, at der vil være mange skeptikere, som vil møde denne beretning med et skuldertræk og måske endda også et grin, og derfor har hun besluttet at alle kan få to gratis sessioner i NEO Center. Så kan de selv afgøre, om keramikbeholderens energivand har en positiv effekt. Der skal bare rettes kontakt til Karmaloftet og bestilles en tid.

En session foregår i al sin enkelthed sådan, at man fuldt påklædt tager plads i en af de behagelige læderstole i centret, slår benene op og lægger ryglænet ned. Der sidder man så i en lille time med mobiltelefonen slukket og modtager god energi. Og det er slet ikke kedeligt at sidde så længe i stolen, for der sættes gang i en dejlig og afslappende oplevelse, og tiden går så hurtigt, at der er flere, som slet ikke kan forstå, at de er færdige, når fødderne igen når gulvet og ryglænene slås op, fortæller Annachanell Staniok.

Hun er uddannet sygeplejerske og er ikke i tvivl om den positive effekt, der kommer fra det energioptimerede vand i keramikbeholderen. Annachanell Staniok, der har investeret i NEO konceptet, siger ligefrem, at det er en ære at være det første danske NEO Center uden for Sjælland og Fyn.

Struktureret vand

Struktureret vand Vand kan være struktureret eller ustruktureret. Struktureret vand er mere energifyldt og tilfører levende væsner og planter mere energi. Ustruktureret vand har derimod mindre energi og er derfor energikrævende ved indtagelse . Mennesket består af ca. 70% vand (og er 99% vandmolekyle). Det er derfor vigtigt, at det vand vi indtager er struktureret og er mere energifyldt. Det brugsvand vi får i dag er desværre ustruktureret og derfor mindre energiholdigt.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Det kunne have været værre - det kunne have været en svulst i hjernen

Annonce
Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Klubmestrene i hulspil fundet i Sønderborg Golfklub

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Vores Sønderborg kunne score halvanden million: Vi kommer længst med at opføre os ordentligt

Ugeavisen Sønderborg

Sønderborghus får besøg af Princes tidligere bassist

Ugeavisen Sønderborg

Forsinket keramikværksted kan endelig åbne på Broagerhus

Ugeavisen Sønderborg

Vi slår ikke på hinanden - kun på Hr. Parkinson

Ugeavisen Sønderborg

Løb gennem museum, klatring og kano: DM i adventure race går 200 kilometer gennem Sønderjylland

Ugeavisen Sønderborg

Bløde trafikanter skal sikres: Slesvigsk Parti foreslår ny sektion på Kong Chr. X's Bro

Ugeavisen Sønderborg

Dem sagde vi farvel til

Ugeavisen Sønderborg

200.000 kroner til Sønderborg og Gråsten: Mørke tunneller skal forskønnes med kunst

Ugeavisen Sønderborg

Klumme: At være solbrun er en vanvittig mode

Ugeavisen Sønderborg

Sønderborg-gavekort for en million bliver snart værdiløse

Ugeavisen Sønderborg

Storslået møde med en dygtig gastronom

Kultur

Borgerne i Region Syddanmark tørster efter kulturtilbud: 'Der er ikke nok kultur i vores kommuner'

Ugeavisen Sønderborg

Min sidste vilje går digitalt

Ugeavisen Sønderborg

Danmarks bedste burger: Lazy Dog rykker fra femte til andenplads

Ugeavisen Sønderborg

Kvinde med tyske rødder i spidsen for swingband

Ugeavisen Sønderborg

24-årig stifter af nyt webfirma er tilbage i Gråsten: Århus er bare ikke mig

Ugeavisen Sønderborg

Succesrig efterskole vil udvide med flere lokaler: Først skal hus på hovedgade rives ned

Ugeavisen Sønderborg

Nybyggeri i historisk bymidte: Firma får ja til at opføre fem etageejendomme

Ugeavisen Sønderborg

Indkøbsbusser ruller igen ned til Fleggaard: Det kniber dog med at få dem fyldt op

Ugeavisen Sønderborg

Læser synes det er dyrt at køre i tog - hvad synes du?

Ugeavisen Sønderborg

Munch og Broderskabet indtager Nordborghallen

Annonce