Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kun tre cykler uden el -Marianne er en af dem

Marianne Høi udfører meget frivilligt arbejde i Augustenborg, og hun bliver boende i byen til trods for, at børn og børnebørn bor i København og Århus. Foto: Jens Eilertsen
70-årige Marianne Høi er en aktiv cyklist, der ikke behøver strøm på cyklen for at følge med. Hun nåede at arbejde 40 gode år i Sydbank, men har også oplevet stor sorg. Manden døde i en arbejdsulykke for næsten 30 år siden.
Annonce

Augustenborg: Marianne Høi medlem af bestyrelsen i E'Gostenborre Hjulridere og en af dem, der er med på turene næsten hver mandag og tirsdag. Hun er en af kun tre medlemmer, der cykler uden el.

- Det har jeg ikke behov for, siger den 70-årige kvinde, der egentlig er fra Sydsjælland. Det var kærligheden, der for mange år siden bragte hende til Als.

- Min mand var en rigtig alsinger, og det var nok lettere at flytte mig, siger Marianne Høi.

Hun er udlært i Sparekassen Møn og nåede at fejre 40 års jubilæum i Sydbank, før hun gik på pension for seks år siden.

Annonce

Døde i arbejdsulykkke

Marianne Høi mistede sin mand, Christen Høi, for næsten 30 år siden. Han døde ved en arbejdsulykke på Statsskolen. Hun har to børn og fire børnebørn. Sønnen bor i København og datteren i Århus.Min mand var en rigtig alsinger, og det var nok lettere at flytte mig.

Marianne Høi


Der er ingen planer om at flytte fra Augustenborg, hvor Marianne Høi er involveret i rigtigt meget. Blandt andet går hun til gymnastik i Midtals Idrætsforening, og hun er kasserer i MIFs kuturafdeling, som blandt andet står bag Alsrevyen. Hun sidder også i halbestyrelsen og altså også i bestyrelsen for E'Gostenborre Hjulridere.

Marianne Høi begyndte at cykle, fordi hun ved en gymnastikopvisning mødte veninden Anna Grethe Lauritzen, der syntes, at det kunne være en rigtig god idé, hvis de to cyklede sammen med hjulriderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce