Annonce
Ugeavisen Sønderborg

LY Copenhagen suveræn vinder af Årets Butik

fra venstre er det ejerne Andreas Pedersen og Adam Ferati sammen med Julie Leimand, Christina Spek, Sofie-Mai Christensen og citymanager Axel Nielsen. Foto: Jens Eilertsen
Vores Sønderborg afleverede stor pokal i den hårdt prøvede tøjbutik.
Annonce

Sønderborg: Julie Leimand, der arbejder i LY Copenhagen,  kan slet ikke skjule sin glæde, da hun får øje på Axel Nielsen fra Vores Sønderborg - det tidligere Sønderborg Handel. Citymanageren har en stor vandrepokal i favnen, og den er beviset på, at tøjbutikken af sønderborgerne er kåret som årets butik.

- Er det rigtigt - har vi vundet, udbryder hun.

Julie Leimand er så begejstret, at f-ordet lige smutter over læberne, før hun kalder på butikkens to indehavere Andreas Pedersen og Adam Ferati.

Også de øvrige ansatte stimler sammen ved disken for at se den store pokal.

- Den kan I så have stående det kommende år, siger Axel Nielsen - der også lige fortæller, at der ikke er noget til hinder for, at den samme butik vinder pokalen flere år i træk.

Annonce

Hårdt prøvet

Det tidligere Sønderborg Handel har tidligere kåret Årets Butik, men så var der en pause, og der blev givet en pris til butikker med det, der blev kaldt Kongelig Service. Men nu er foreningen tilbage ved Årets Butik kåringen, og den første, der får æren er altså den hårdt prøvede tøjbutik, der jo tidligere i år nedbrændte på grunden skråt over for de nuværende lokaler.

Axel Nielsen kunne afsløre, at LY Copenhagen er en usædvanlig populær butik - det var slet ingen tvivl om udfaldet af online-afstemningen. Tøjbutikken fik nemlig sådan cirka dobbelt så mange stemmer som nummer to.

Citymanager Axel Nielsen overrækker gavekortet til en af de trofaste kunder Ida Mathilde Ørsted Teckemeier. Foto: Jens Eilertsen

Med æren og pokalen følger en check på 5000 kroner til en festlig aften for personalet, men det er ikke kun indehavere og medarbejdere, som bliver begavet. Ida Mathilde Ørsted Teckemeier er en af dem, som stemte på LY Copenhagen og hun er er trukket som vinder af et gavekort på 2500 kroner til den vindende butik.

Den 18-årige studerende på handelsskolen fortæller, at hun stemte på butikken, fordi der altid er god service og fordi det altid er hyggeligt at handle der. Hun siger også, at det tiltaler hende, at der er noget for enhver smag i LY Copenhagen - butikken har ikke låst sig fast på en bestemt stil. Ida Mathilde kigger inden for sådan cirka en gang om ugen for at se, om der er nyt på hylder og stativer.

Årets Butik i Sønderborg 2020

De 10 mest populære butikker i Sønderborg ifølge Vores Sønderborgs afstemning.

LY Copenhagen

Butik Viller

Bahne

Nova Data

Føtex

Huset Torré

Jacob Nielsen & Søn

Wohlenberg

Femina

Søstrene Grene

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce