Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Prisbelønnet: ViewNet Systems lyser op på erhvervshimlen

Lars Dalvig stammer fra Nordals og grundlagde ViewNet Systems i 2009. I dag vækster firmaet med adresse på Ingolf Nielsens Vej i højt tempo. Foto: Henrik Rath
Det var en meget overrasket og glad grundlægger af erhvervssuccesen ViewNet Systems, som kunne tage i mod prisen "Årets Erhvervsinitiativ" fra Junior Chamber International (JCI).

Sønderborg: Konen måtte stikke sin mand en lille hvid løgn, så han var på kontoret til at modtage prisen "Årets Erhvervsinitiativ" fra Junior Chamber International (JCI). Ellers havde travlhed sendt grundlæggeren og chefen for ViewNets Systems, Lars Dalvig, på kundebesøg.

Men overraskelsen og glæden udeblev bestemt ikke, da Per Langenberg og Henrik Wortmann fra den verdensomspændende organisation for unge ledere og iværksættere, ankom med prisen i form af statuette, diplom og kagemand.

- Nej, så var det derfor, jeg absolut skulle blive her. Det havde jeg nu slet ikke regnet med, brød Lars Dalvig ud, da han fandt ud af, at han var blevet snydt på den gode måde.

Annonce

Stor vækst

Og det er da også en værdig modtager, som har sikret sig prisen. For det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning Lars Dalvig tog, da han i 2009 skiftede sit faste job som ingeniør hos Focon i Sønderborg ud med en selvstændig tilværelse som grundlægger af ViewNet.

Først på privatadressen, så i forskerparken. Derefter erhvervsparken (tidligere Møller & Co), i lokaler ved havnen og de seneste cirka fire år på Ingolf Nielsens Vej 20.

- Her har vi 1500 kvadratmeter og mulighed for at udvide, tilføjer Lars Dalvig.

ViewNets Systems har i dag kunder i flere europæiske lande og står selv for at samle og teste skærmene samt serviceringen af dem. Blandt kunderne er Folketinget og tankstationer lige som der i stor stil sælges guide- og infosystemer til byer og til trafikafvikling.

Annonce

Tre kriterier

ViewNets Systems var i bedømmelsen oppe mod tøjbutikken LY Copenhagen, Swienty A/S,  Visutech A/S og Buy Best Solution. De nominerede vurderes på rummelighed, bæredygtighed og fightervilje.

- Og det er tre ting, som vi finder hos ViewNets med både et energivenligt produkt, stor frihed i arbejdet og en grundlægger, der er en slider, siger Henrik Wortmann fra JCI.

Traditionen tro uddeler JCI prisen ved et stort arrangement i Farberihallen på EUC Syd med foredrag, men på grund af corona sker det i år under mere beskedne forhold.

JCI-prisen og ViewNet

Juryen bag prisen "Årets Erhvervsinitiativ" fra Junior Chamber International (JCI) er:

Bent Jensen, Linak A/S, Vivi Muurholm, Advokathuset Muurholm Aps,  Svend Aage Kjær, SAAK Gruppen,  Sune Hansen, RønhaveSlagteren og Jens Peter, JCI Sønderborg.

2020-prisen blev modtaget af ViewNet Systems på Ingolf Nielsens Vej 20. Det blev grundlagt i hjemmet af Lars Dalvig i 2009 og beskæftiger i dag ni personer med et mål om 15 ansatte i 2021.

I 2019 tjente virksomheden, der producerer og servicerer LED-skærme, 6,5 mio. kroner efter skat og er i stor vækst.

JCI-prisen er uddelt første gang i 2015. Følgende er tidligere modtagere:

2015: Ip Nordic

2016: Bella Italia

2017: Mommarks Marina

2018: Better Energy Solutions

2019. RønhaveSlagteren

Det var en glad og bevæget Lars Dalvig, som kunne tage i mod priser og kagemand fra JCI-medlemmerne Per Langenberg og Henrik Wortmann (t.h.). Foto: Henrik Rath
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce