Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Shanaiyha har været vidt omkring - fra bartender til børnehave

Shanaiyha Danielsen er reikimester og åbnede tidligere i år klinikken Livets Blomst i Skodsbøl, hvor hun praktiserer zoneterapi og healing.
Annonce

Skodsbøl: Det er helt ved siden af skiven, når ugeavisen spørger zoneterapeut, healer og fjernhealer Shanaiyha Danielsen, hvad hun kan helbrede. Det afslører svaret med al tydelighed.

- Jeg kan ikke helbrede noget - jeg er ikke helbreder. Du er din egen healer. Jeg er en hjælper, der kan tydeliggøre over for dig, at du skal gøre noget ved et uhensigtsmæssigt adfærdsmønster og jeg kan løsne op for noget. Jeg arbejder med energinøgler, der låser op til de energifeltet og kanaler, der er i kroppen. I nervesystemer, bindevævet og musklerne ligger en hukommelse, og den kan jeg gå ind og påvirke, siger Shanaiyha Danielsen.

Annonce

Vidt omkring

Hun har arbejdsmæssigt været her, der og alle vegne - lige fra arbejde i børnehave og autismecenter til svejser og bartender. Men i 2008 færdiggjorde hun uddannelsen som zoneterapeut og hun blev også reiki healer. Det lange forløb, der gør, at hun må kalde sig reikimester, har hun også taget.

Siden maj har hun haft klinikken Livets Blomst på adressen Skodsbølvej 82. Her bor hun sammen med kæresten, der også har klinik på adressen.

Annonce

Dyr og mennesker

Den 53-årige zoneterapeut tilbyder både healing og fjernhealing til både mennesker og dyr. De klienter, der kommer i klinikken, får hun ofte et meget tæt forholdt, og hun kommer således tit til at have en rolle som coach og kostvejleder.

Shanaiyha Danielsen mener, at danskerne i dag er mere åbne for alternativ behandling og siger, at hendes resultater er de samme - uanset om personen kommer i klinikken eller fjernheales. Det er de samme energier, der bruges, siger Shanaiyha Danielsen.

For at hun  kan fjernheale, skal hun have personens navn, adresse og meget gerne et foto. Den healede kan sagtens være på arbejde, mens hun healer - han eller hun mærker ikke noget. Men det er en fordel, hvis klienten sætter sig ned og splapper af, når der fjernheales.


Jeg kan ikke helbrede noget - jeg er ikke helbreder. Du er din egen healer. Jeg er en hjælper, der kan tydeliggøre over for dig, at du skal gøre noget ved et uhensigtsmæssigt adfærdsmønster og jeg kan løsne op for noget. Jeg arbejder med energinøgler, der låser op til de energifeltet og kanaler, der er i kroppen.

Shanaiyha Danielsen


- Jo mere man hviler i sig selv, jo mere energi sender man ud. Og jo færre smerter og spændinger man har, jo mere overskud har man til at være i balance med sig selv. Det gør, at man har en god energi, og det smitter af på omverdenen. Mit motteoi er: Smil til verden og den smiler til dig.

Shanaiyha Danielsen ved godt, at der er personer, som ryster på hovedet af hendes metoder, men hun siger, at resultaterne taler for sig selv - og hun elsker at hjælpe personer med ondt i sjæl og krop. Ofte udvikler hun et meget tæt forhold til klienterne, for i de længere forløb kommer hun også til at fungere som coach og kostvejleder.

Shanaiyha Danielse

Shanaiyha Danielsen er 53 år og fra Ravsted ved Tinglev. Hun har to voksne børn, der begge er flyttet hjemmefra.

PÅ CVet står medarbejder i børnehave og omsorgsmedarbejder i et autismecenter, svejser hos Burmeister og Wain, bartender, tjener og andet. Hun har boet i Tyskland i 10 år.

I fritiden går hun ture og cykler det, hun kalder "bedstemoderture". Og så maler hun, når tiden tillader det.

I 2008 færdiggjorde Shanaiyha Danielsen uddannelsen som zoneterapeut og hun er også uddannet reiki healer og har overstået det lange forløb, der gør, at hun må kalde sig reikimester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce