Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Tøjbutik har kig på tidligere Deicmnann-lokaler

Børnestanden i Kolding har kurs mod Sønderborg. Foto: Steffen Nielsen
Børnestanden fra Kolding har været i Sønderborg for at åbne den første af tre til fire sønderjyske butikker.

Sønderborg: Børnetøjsbutikken Børnestanden fra Kolding har planer om at udvide fra en til fire til fem butikker i landsdelen. Det oplyser Jacob Brasse, der sammen med hustruen Diana står bag Børnestanden. Hustruen er fra lokalområdet, og derfor ved parret, at Sønderborg er en dynamisk by. Det er også derfor, at netop Sønderborg er udset som den første by med Børnestanden uden for Kolding.

Jan Brasse fortæller, at det lokale, han fik forevist - det tidligere Deichmann i Perlegade - er lige i overkanten af det, der er brug for. Børnestanden skal bruge 400 til 450 kvadratmeter. Men han udelukker ikke, at det alligevel bliver adressen for den nye børnetøjsbutik.

- Nu må vi lige se. Lige nu er vi gledet over i et genåbnings-mode, og så vender vil tilbage til Sønderborg, når vi er kommet i gang i vores butik i Kolding, siger Jacob Brasse.

Børnestanden fungerer sådan, at alle kan leje en stand og hænge deres brugte børnetøj op. Det bliver så solgt af Børnestandens medarbejdere, der så afregner med dem, der har lejet standen.

Det er ifølge Jacob Brasse et finsk koncept, der er slået så godt igennem, at det nu skal udbredes til byer over hele Sønderjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce