Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Vaffelbageriet gik til makronerne - Iskonditoriet henvist til andenplads

Anette og Christian Telling - en første- og en andenplads på to år er vel heller ikke så tosset. Foto: Jens Eilertsen

Sønderborg: Så er det afgjort: Fjellerup Vaffelbageri, Glesborg, er kåret som Danmarks bedste ishus efter en forrygende fight med Iskonditoriet i Sønderborg.

Flere gange lå Iskonditoriet til at vinde - både mandag og tirsdag morgen havde bistroen på havnen en komfortabel føring - men så gik vaffelbageriet til makronerne og strøg forbi Sønderborg med noget, der må betegnes som raketis-fart. Til trods for, at både ugeavisen.dk og SønderborgNYT gik ind i kampen for at hente titlen til Sønderborg, så måtte vi konstatere, at Glesborg har større kugler.

Der kan dog ikke tales om en stor nedsmeltning for Sønderborg, for hvis vi skal give historien et positivt spin, så var det enormt flot, at 4005 stemte på Iskonditoriet - det er 500 flere end det antal, der gav Iskonditoriet en førsteplads i 2020. Men der var altså 4638, som sendte en SMS til fordel for Vaffelbageriet - og så der er ikke andet tilbage end at sende et tillykke til Glesborg. Det er i øvrigt en by på Djursland med omkring 600 indbyggere men med godt 11.000 fb-venner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce