Annonce
Baltic-chef Silje Brenna siger, at det er en gave at få lov at åbne. Foto: Jens Eilertsen
Ugeavisen Sønderborg

Baltic-chef før åbning tirsdag: Det er en gave

Ugeavisen møder ledergruppen på Hotel Baltic i Høruphav og nyansatte Sune Axelsen fra Det sønderjyske Køkken.
Annonce
  • Baltic-chef Silje Brenna siger, at det er en gave at få lov at åbne. Foto: Jens Eilertsen
  • Fra venstre er det Baltic-chef Silje Brenna, restaurantchef og sommelier Heidi Semberg, hotelmanager Sune Axelsen og køkkenchef Chris Franklin. Foto: Jens Eilertsen
Ugeavisen Sønderborg

Falchen igen på vingerne i nyt musikalsk set-up

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Verdensstjerner gæster Sønderborg og Gråsten

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ugens dødsfald: Dem sagde vi farvel til

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Ringriderfestens store lotteri: Fra en til 252 hk

Ugeavisen Sønderborg

Byens Bedste i partnerskab med lokale kræfter - vi ses i 2025

Ugeavisen Sønderborg

To kor synger lyset ind og fejrer pigekorets jubilæum

Ugeavisen Sønderborg

Jan & Dusko nummer et på Dansktoppen

Ugeavisen Sønderborg

El-hockey for børn med sygdomme

Ugeavisen Sønderborg

Golfklub er nu oppe på 600 medlemmer - flere end 400 er seniorer

Ugeavisen Sønderborg

Bolde og sang spiller stor rolle i workshop: Kun for drenge og mænd

Annonce