Annonce
Jesper Pihl Iversen steger brasede kartofler. Foto: Timo Battefeld
Ugeavisen Sønderborg

Barsk start for ungt forpagterpar

Annonce
  • Jesper Pihl Iversen steger brasede kartofler. Foto: Timo Battefeld
  • Kokken Benny Nielsen forbereder lørdagens ret, steak af okefilet. Foto: Timo Battefeld
  • Det skal gå stærkt, så pap-æskerne er klar til dages ret. Foto: Timo Battefeld
  • De brasede kartofler er altid et hit. Foto: Timo Battefeld
  • Restauranten på Skovby kro har fået helt nyt interiør. Foto: Timo Battefeld
  • En god oksefilet med bønner, bagt kartoffel og bearnaise-sovs smager rigtig godt. Foto: Timo Battefeld
Ugeavisen Sønderborg

Falchen igen på vingerne i nyt musikalsk set-up

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Verdensstjerner gæster Sønderborg og Gråsten

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ugens dødsfald: Dem sagde vi farvel til

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Scandic er igen kåret til landets bedste arbejdsplads: Samler nationaliteter

Ugeavisen Sønderborg

Byens Bedste i partnerskab med lokale kræfter - vi ses i 2025

Ugeavisen Sønderborg

To kor synger lyset ind og fejrer pigekorets jubilæum

Ugeavisen Sønderborg

Ugeavisen på burgerbar 1: Bøffer og boller et helt i top på byens burgerboulevard

Ugeavisen Sønderborg

Jan & Dusko nummer et på Dansktoppen

Ugeavisen Sønderborg

El-hockey for børn med sygdomme

Ugeavisen Sønderborg

Golfklub er nu oppe på 600 medlemmer - flere end 400 er seniorer

Ugeavisen Sønderborg

Bolde og sang spiller stor rolle i workshop: Kun for drenge og mænd

Annonce