Annonce
Klaus Græns i Cafe Mads i Nordals Idrætscenter. Det gamle cafeteria har fået en visuel overhaling og det samme med menukortet. Foto: Henrik Rath
Ugeavisen Sønderborg

Corona stoppede kokken: Men nu bliver cafeteria til Cafe Mads

I februar var kokken Klaus Græns ved at gøre klar til at åbne Cafe Mads i Nordals Idrætscenter, men så kom en virus i vejen. Nu begynder han i det små med forvandlingen.
Annonce
  • Klaus Græns i Cafe Mads i Nordals Idrætscenter. Det gamle cafeteria har fået en visuel overhaling og det samme med menukortet. Foto: Henrik Rath
  • Klaus Græns vil gerne bruge sit køkken til blandt andet mere økologi, bæredygtighed og desuden øge egenproduktion af for eksempelvis dressinger, brød og kager. Foto: Henrik Rath
Ugeavisen Sønderborg

Falchen igen på vingerne i nyt musikalsk set-up

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Verdensstjerner gæster Sønderborg og Gråsten

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Byens Bedste i partnerskab med lokale kræfter - vi ses i 2025

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Borgerforeningen og Kær Halvøs Landsbylaug går sammen om Forårsmarked

Ugeavisen Sønderborg

Ugens dødsfald: Dem sagde vi farvel til

Ugeavisen Sønderborg

To kor synger lyset ind og fejrer pigekorets jubilæum

Ugeavisen Sønderborg

Scandic er igen kåret til landets bedste arbejdsplads: Samler nationaliteter

Ugeavisen Sønderborg

Jan & Dusko nummer et på Dansktoppen

Ugeavisen Sønderborg

El-hockey for børn med sygdomme

Ugeavisen Sønderborg

Golfklub er nu oppe på 600 medlemmer - flere end 400 er seniorer

Ugeavisen Sønderborg

Bolde og sang spiller stor rolle i workshop: Kun for drenge og mænd

Annonce