Annonce
Klaus Græns håber, at han kan arbejde i idrætscentret til pensionsalderen. Foto: Jens Eilertsen
Ugeavisen Sønderborg

Kokken på toppen af Als ser ikke madudsendelser

Klaus Græns har lavet mad til Bil Clinton og Dronning Magrethe. Nu styrer han Café Mads i Nord-Als Idrætscenter, der har parisertoast og franske hotdogs på menuen. Men den 59-årige kok har aldrig været mere glad og tilfreds.
Annonce
  • Klaus Græns håber, at han kan arbejde i idrætscentret til pensionsalderen. Foto: Jens Eilertsen
  • Kokken på toppen af Als håber, at han kan skubbe centrets brugere ud på en sundere vej. Foto: Jens Eilertsen
Ugeavisen Sønderborg

Falchen igen på vingerne i nyt musikalsk set-up

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Verdensstjerner gæster Sønderborg og Gråsten

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Byens Bedste i partnerskab med lokale kræfter - vi ses i 2025

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Ugeavisen på burgerbar 1: Bøffer og boller et helt i top på byens burgerboulevard

Ugeavisen Sønderborg

Ugens dødsfald: Dem sagde vi farvel til

Ugeavisen Sønderborg

To kor synger lyset ind og fejrer pigekorets jubilæum

Ugeavisen Sønderborg

Jan & Dusko nummer et på Dansktoppen

Ugeavisen Sønderborg

El-hockey for børn med sygdomme

Ugeavisen Sønderborg

Golfklub er nu oppe på 600 medlemmer - flere end 400 er seniorer

Ugeavisen Sønderborg

Bolde og sang spiller stor rolle i workshop: Kun for drenge og mænd

Annonce