Annonce
Forpagterparret Lisa Petersen og Jesper Pihl Iversen fik en barsk start på Skovby kro, men nu tror de på projektet. Arkivfoto:Timo Battefeld
Ugeavisen Sønderborg

Ungt forpagterpar har gang i gryder, potter og pander

Lisa Petersen og Jesper Pihl Iversen på Skovby kro har under Corona-krisen haft 4.000-5.000 take away kunder. Nu er også spisende gæster vendt tilbage til kroen. Med åbning af grænserne den 15. juni ventes det helt store rykind.
Annonce
  • Forpagterparret Lisa Petersen og Jesper Pihl Iversen fik en barsk start på Skovby kro, men nu tror de på projektet. Arkivfoto:Timo Battefeld
  • Forpagter Jesper Pihl Iversen har gang i gryder, potter og pander på Skovby kro. Arkivfoto:Timo Battefeld
  • Kokken Benny Nielsen har ikke manglet arbejde i køkkenet på Skovby kro trods Corona-krisen. Arkivfoto:Timo Battefeld
Ugeavisen Sønderborg

Falchen igen på vingerne i nyt musikalsk set-up

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Verdensstjerner gæster Sønderborg og Gråsten

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Byens Bedste i partnerskab med lokale kræfter - vi ses i 2025

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Scandic er igen kåret til landets bedste arbejdsplads: Samler nationaliteter

Ugeavisen Sønderborg

Ugens dødsfald: Dem sagde vi farvel til

Ugeavisen Sønderborg

To kor synger lyset ind og fejrer pigekorets jubilæum

Ugeavisen Sønderborg

Ugeavisen på burgerbar 1: Bøffer og boller et helt i top på byens burgerboulevard

Ugeavisen Sønderborg

Jan & Dusko nummer et på Dansktoppen

Ugeavisen Sønderborg

El-hockey for børn med sygdomme

Ugeavisen Sønderborg

Golfklub er nu oppe på 600 medlemmer - flere end 400 er seniorer

Ugeavisen Sønderborg

Bolde og sang spiller stor rolle i workshop: Kun for drenge og mænd

Annonce